reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Kasiurek moj mały to jeszcze sporo sobie plywa- jak leze, to wali w okolicy pepka, pod i nad nim.
Ale jak siedze to nawala mi jak dzikus po podbrzuszu , bardzo nisko ;-) Czyli dosc latwo i czesto zmienia pozycje :)

Ja jestem kopana wszedzie w odbyt w szyjke w pępek pod pępkiem nad pępkiem pęcherz i ostatnio nawet zebra zaliczyłam:-DA wczoraj poczułam male stopeczki świetne uczucie:-)

hehe renia ciekawa jestem jak się wyklujemy :-)

Robiłam tatusiowi filmik bo wkońcu zlapałam na kamerce mocniejsze ruchy to i Wam pokaże ;-)

[video=youtube;EZUy5QrI-K0]http://www.youtube.com/watch?v=EZUy5QrI-K0&feature=youtu.be[/video]

P.S
Teraz w głowe zachodze, czy zawsze miałam takie małe blond wloski na brzuchu W TAKIEJ ILOŚCI :szok:

Ostatnia edycja:
A u mnie cisza nadal
Wczoraj jak się położyłam już do spania to poczułam jednego kopniaka, jeden jedyny mały kop aż potem sama się zastanawiałam czy to kop czy mi się tylko zdawało

Kasiurek mnie ostatnio Aleks kopał już nad pępkiem, ale jeżeli to co było wczoraj było kopnięciem to było bardzo nisko w macicy więc też się przekręca w kółko

Angel piękny filmik:-)wzruszylam sie anwet wiesz:-)Ja musze swojego malego kopacza nagrac ale jak tylko zaczynam nagrywac przestaje kopac:-)

hehe Angel ale mały sobie śmiga widać że ma jeszcze miejsca dużo :-)
atomówka hmm może się rusza tylko ty nie czujesz? albo zapadł w sen zimowy :-D nie wiem, pewnie jest wszystko w porządku ale zajrzyj jutro faktycznie do gina tak jak mówiłaś albo nawet dzisiaj- będziesz spokojniejsza

ja mego już tez nagrywałam... wojuje, wojuje:)))
fajowy filmik:)

nasze maleństwo kopie...wszędzie... najbardziej mnie boki jak mi po bokach okopuje pod żebrami... łeee jeny:)
ale i tak się uśmiecham do brzycha nawet jak boli. :)uwielbiam jak się kręci.. a jeszcze bardziej jak z nerwowych ruchów przechodzi do łagodnego wypychania jak ja albo mój Luby głaszczemy paluszkami miejsca kopniaków...pięęęęknie, pięęęknie..

dziś za to mi po pęcherzu daje... :p

reklama
mnie dziś mała tylko troszkę kopie. chyba jest spiaca. cała noc kopała bo ja nie mogłam spać. nie wiem czy Wy też macie takie kłopoty ze snem??? nie moge sobie miejsca juz w łóżku znaleźć, śpie z 3 poduszkami, jedna mam pod głową drugą w objeciach trzecią pod nogami i całe noce walcze. jeszcze trochę i padne :-(.

Do góry