reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Angel świetny filmik!! Ja mojej również bym chyba nie nagrała bo zawsze jak kłade reke to przestaje kopac, jak odsłaniam brzuch tez przestaje wiec pewnie jakbym zaczeła krecic filmik tez by nie kopała :p

reklama
Angel - haha fajnie wyprawia dorianek ;]

dziewcyzny dziekuje za info dot ruchow ;] musze kupic lepszy telefon zeby zrobic taki filmik jak ma angel bo ten moj nokia e71 sie nie nadaje ani do zdjec ani do filmow (badziew jak malo ktory)

angel- super filmik :-D

moje kopie troche ponad pepkiem, kopa w zebra jeszcze nie dostalam, a najbardziej lubie jak z dwoch stron dostaje :-D

a co do spania to u mnie coraz ciezej tez spie z 3 poduszkami, krece sie, wierce nie umiem pozycji sobie znalesc, i raz mi duszno raz zimno a to siku i tak w kolko cos....:crazy:

Angel super ... Dorian mocne chłopisko :-D

U mnie nieraz też brzuch faluje ale jak tylko ktoś inny patrzy to przestaje :-) ,,, i też już coraz wyżej czuję bąbla . Mam wrażenie że leży w poprzek ;-)

DZIĘKI!! :-)
ja tez wiecie ile razy telefon w pogotowiu i nagrywalam i nagrywalam i nagle cisza :/ Dzis sie udało i to taki bonus z tym wypieciem sama pierwszy raz widziałam az tak by sie wypiął :-)

I tez jak Mini czuje, ze lezy w poprzek wiekszosc czasu, a jak siedze chyba szpyrami do dołu bo po podbrzuszu dostaje ;-)

ja mam pytanie w sumie takie jak kasiurek ze moje malenstwo czuje na dole- czasem mocno w jajnik dostane , zadko czuje nad pepkiem , czasem caly lewy bok mam taki wielki ale i tak ruchy na dole sa odczuwalne.Czy to normalne, nie powinna juz gdzies wyzej dawac znac?

reklama
jak mu tak wygodnie to wali w dól:-)
moje dzidzi jak tylko poczuje troche stresu to zaraz jest cicho :-(...a dzis niestety troszke mu zafundowalam juz i mam nadzieje ze szybko sie poprawi nastroj:-(

Do góry