reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Miałam już nie panikować ale nie mogę się powstrzymać
Generalnie bym to zlała, że Aleks dziś się wcale nie rusza, ale wczoraj w nocy i przed snem bolał mnie brzuch dość intensywnie i czasami kuł tak bardzo nisko na dole ( nieprzyjemne uczucie) no i mam teraz panikę ,żę coś jest nie tak

reklama
Ja dzis bez wstawania o 5:55 hehe
Zawsze Wam tez małe wali po tej stronie brzucha na ktorej lezycie? :-)

Mi tak. Zawsze celuje tam gdzie ją uciskam. Nawet jak mam spodnie ciążowe to w miejscu gdzie ja przyciska pasek się cały czas kotłuje. Dyskretnie daje znać, że jej niewygodnie:-D

atomowka
może ma zaspane dni. mnie też często brzuch boli i tez przezyłam pare dni bez intensywnych ruchów, troche się bałam, ale znowu bryka. jak będziesz bardzo niespokojna to zalicz jakiś ostry dyzur.

Ostatnia edycja:
atomówka jak już pisałam ja mam horrory co parę dni, najedz się czekolady i połóż się na boku spokojnie, na pewno zacznie delikatnie się poruszać, a pewnie w nocy będziesz miała dyskotekę

Atomówko jak przez noc nie da znaku, pojedz na pogotowie z rana, niech podlacza ktg dla swietego spokoju!
Dobrze, ze ten moj szogun od poczatku tak aktywny, jeszcze to zmartwienie jakby mi doszlo to wogole :no:

atomówka ja też tak miałam że mała się nie ruszała od piątku wieczorem i dopiero w poniedziałek pojechaliśmy na wizyte prywatną i się okazało że księżniczka spała albo w głębinie brzucha sobie siedzi i nie czułam w ogóle ruchów a serduszko bilo jak dzwon i wszystko było wporządku a też byałam bardzo wystraszona że coś nie tak, nawet czekolada nie pomagała ale na szczęście poczułam póżniej bardzo delikatne ruchy i się już uspokoiłam.

Nie wiem sama, mialam nie panikować ale ten wczorajszy ból brzucha nie daje mi spokoju
Mam nadzieję,że przed spaniem się uaktywni, jak nie to w czwartek mam diabetologa to i na izbę albo do gina podejdę

Miałam już nie panikować ale nie mogę się powstrzymać
Generalnie bym to zlała, że Aleks dziś się wcale nie rusza, ale wczoraj w nocy i przed snem bolał mnie brzuch dość intensywnie i czasami kuł tak bardzo nisko na dole ( nieprzyjemne uczucie) no i mam teraz panikę ,żę coś jest nie tak

i co?cos lepiej?
moj Oli tez sie nie rusza szaleńczo ale zawsze co jakis czas chociaz mini kopniecie sie znajdzie....
jak nie to bym zapier....a do szpitala-tymabardziej ze bolal brzuch
a czy ty okien nie mylas?????

moje jest dosc spokojne i sie nie martwie
ale gdyby bylo najpierw mega aktywne a pozniej nic bym pojechala do szpitala, atomowka ja bym do czwartku nie czekala jak nic male nie dalo znac to lec dzisiaj.

Mamuśki -pytanie do was mam ;] a wiec .....

gdzie wasze dzieci was kopia? bo mnie mala nadal pod pepkiem czasem na jego wysokosci raz na jkis czas 2-3 cm powyzej pepka -raz pod zebra wlazla jaki czas temu i tyle i sie martwie ze IGA powinna juz kopac mnie tylko w okolicy i nad pepkiem ?

a pytam sie bo nataniel mnie w ogole nie kopal i tylko raz na pare dni pod zebra wchodzil i tyle

reklama
kasiurek moze mala jest ustawiona boczkiem :) umnie tez tak bylo jak bylam na wizycie mala lezala sobie w szerz mojego brzuszka i dostawalam kopniaki po bokach i raczki kolo pepuszka byly a i glowka pchala sie w drogi boczek dzisiaj zaobserwowalam ze mala chyba sie ulozyla juz tak jak powinna bo znowu dostaje kopniaczki w zeberka i uciska mi w cos na dole :) i chech juz tak zostanie bo pozniej to ani tyle na obrocenie sie

Do góry