reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

tunia23 Wiesz ja zawsze moge jeszcze usłyszeć, że sie pomylili :szok: i, że będzie chłopiec, chociaz podobno pan doktor który robił mi połówkowe ma opinie nieomylnego:-D

reklama
nefi no u mnie na poczatku tez widzial dziewczynke na tym ostatnim usg mowi o ptaszka widze albo pępowine:-Dciekawa jestem co teraz zobaczy:-)

tunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją :-D.

tunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją :-D.
moj udawal ze chce syna ;-) ale wiadomo ze cora to cora ;-)...a tak powaznie to bylo mu wszystko jedno tylko sadzil ze wiedzial co robi:rofl2:

reklama
tunia ja tez nie wiem co tam u mnie rosnie pod sercem, raz uslyszalam ze chyba chlopak drugim razem ze nie widzial chyba siusiaka.
Zobaczy sie napewno po porodzie :)
Mojej znajomej bratowa do konca myslala ze bedzie chlopak bo tak lekarze mowili a ona urodzila 4 core :) wiec lekarze sie myla

Do góry