reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
my dopiero równiez pod koniec stycznia usg a dzisiaj po raz pierwszy czułam jak moje małe miało czkawkę ) ale smieszne uczucie i rytmicznie czkało
MaMicurina
moje dziecko ruszalo sie dzis pięknie caly dzien - po wczorajszych wymuszonych sporadycznych ruchach i przestoju 4 h
tak to ja lubie
tak to ja lubie
tunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją .
V
villandra8
Gość
nefi no moj chce wymarzona coreczke
mój w chwilach przytomności umysłu też Ale ze względów praktycznych - bo mu się wydaje, że córka będzie więcej głowę zawracać mamie
MaMicurina
moj udawal ze chce syna ;-) ale wiadomo ze cora to cora ;-)...a tak powaznie to bylo mu wszystko jedno tylko sadzil ze wiedzial co robitunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją .
reklama
matitka
tunia ja tez nie wiem co tam u mnie rosnie pod sercem, raz uslyszalam ze chyba chlopak drugim razem ze nie widzial chyba siusiaka.
Zobaczy sie napewno po porodzie
Mojej znajomej bratowa do konca myslala ze bedzie chlopak bo tak lekarze mowili a ona urodzila 4 core wiec lekarze sie myla
Zobaczy sie napewno po porodzie
Mojej znajomej bratowa do konca myslala ze bedzie chlopak bo tak lekarze mowili a ona urodzila 4 core wiec lekarze sie myla
Podziel się: