reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

tunia23 Wiesz ja zawsze moge jeszcze usłyszeć, że sie pomylili :szok: i, że będzie chłopiec, chociaz podobno pan doktor który robił mi połówkowe ma opinie nieomylnego:-D

reklama
nefi no u mnie na poczatku tez widzial dziewczynke na tym ostatnim usg mowi o ptaszka widze albo pępowine:-Dciekawa jestem co teraz zobaczy:-)

tunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją :-D.

tunia23 kurcze ja mam nadzieję, że jednak dziewczynka będzie jakos już przywykłam do mysli o córeczce. mąż szalejacy, że chce miec syna tez już oswoił się z córeczka i zaczyna mu lekko odbijać. swoją droga to ciekawe - faceci w większości chcą synów, a za córkami szaleją :-D.
moj udawal ze chce syna ;-) ale wiadomo ze cora to cora ;-)...a tak powaznie to bylo mu wszystko jedno tylko sadzil ze wiedzial co robi:rofl2:

reklama
tunia ja tez nie wiem co tam u mnie rosnie pod sercem, raz uslyszalam ze chyba chlopak drugim razem ze nie widzial chyba siusiaka.
Zobaczy sie napewno po porodzie :)
Mojej znajomej bratowa do konca myslala ze bedzie chlopak bo tak lekarze mowili a ona urodzila 4 core :) wiec lekarze sie myla

Do góry