reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Ah to moje małe szaleństwo.. ;)
Dzis cały dzien polowałam na niego z telefonem, w sensie kamerką, bo tak walił mi po brzuchu, ze pieknie to było widać :-)

reklama
ja tez;-) ale zapewne jak nas zlapie to bedziemy wiedzialy, ze to to
tak ja się już dowiedziałam, miałam trochę zabiegany weekend i mnie dopadło, prawie całą noc to trwało ale nie jakoś mocno bolało, zazwyczaj się nie męczę bo jestem w domu więc nic dziwnego że nie wiedziałam :-)

Ja wczoraj bylam w szoku bo cały brzuch mi latał raz w jedna raz w druga:-)a moj do mnie moze cos jest nie tak:-D:-D:-Dja mowie no napewno zjadlam cala czekolade to jak ma byc nie tak:-D

ja przezyłam własnie kilka bardziej cichych dni malucha. jejku trochę sie stresowałam, ale od wczoraj zaczęło się szaleństwo i widac zmienia pozycje bo mi się w żołądek i żebra oberwało. ale co tam niech nawet mnie skopie po pęcherzu wazne, że się rusza :)

tunia23 zalezy wg. kogo ;), ale tak 28/29. Jestem właśnie bardzo ciekawa jaka mała jest duża, poniewaz moje ostatnie USG było w 20-tym tygodniu (który okazał się 19-tym wg. USG). Czekam z niecierpliwościa na USG w 32 tygodniu i zobaczymy co mi powiedzą.

hehe a ja 5 stycznia :). No to zobaczymy co tam wyjdzie ciekawego. Troche sie boje, że mi powiedzą, że mała kiepsko rośnie, ponieważ ja pierwsze 4 miesiace wymiotowałam koszmarnie i cały czas mam problemy z wynikami elektrolitów, białek, krzywa cukru wyszła mi na granicy itd. Staram sie jeść zdrowo i racjonalnie, ale wiesz jak jest czasem to, że się staramy nie wystarcza.

reklama
a nasz Bąbel dał dziś mamie wyjątkowo pospać w nocy!;o

JUz nie było pobudki o 2,4 i 6...
tylko jak w koncu udalo mi sie o 1 zasnać to dopiero po 5 mnie łobuziara do toalety wysłała..

Brzuch mi wlasnie tańczy:)

Do góry