reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Hej dziewczyny,
Mnie własnie często dopadał twardniejacy brzuszek. Do tego stopnia, że szłam i musiałam stanąć bo kroku nie mogłam zrobić. Dopadały mnie tez skurcze :no:. Dlatego ja niestety luteinka i no spa albo spasmolina. Tylko po tych rozkurczowych spada mi bardzo cisnienie i w głowie mi sie kręci.
Także pozostaje mi ograniczyc chodzenie.

reklama
Mojemu Maleństwu przestało już przeszkadzać jak kładę rękę na brzusiu - nawiązuje powoli kontakt, zwłaszcza jak mama zapoda taki serniczek jak dzisiaj na mieście ;-)

Ja się zawsze śmieje bo mała rozrabia i się wierci, a jak mój mąż połozy reke na moim brzuchu to nagle jest spokój. :tak: Dziecka nagle nie ma :-D.

Moja mała rozpoczęła z 3 godziny temu takie harce w brzuchu że do tej pory sie wierci, a jeszcze wypilłam kakao i szaleje na maxa :)) ja też nie wiem co to twardnienie brzucha :p

co do ruchów to dzieć zaczął się ruszać czasem w dzień <do tej pory tylko wieczorem> ale pamiętam że z Jagodą też tak miałam, że nie czułam jej cały dzień także się nie martwię jak jest cisza w środku dnia bo albo śpi albo nie czuję;-)
ja teraz na antybiotyku... najgorzej jest jak kaszlę to muszę trzymać się za bliznę po wyrostku bo czuję jakby mnie chciało rozerwać:no: twardniejący brzuszek - tylko jak się przesilę i za dużo Jagoda da mi w kość;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry