No moje dziecko nie daje mi zapomniec o sobie przez ten tydzien codziennie kopie i to bardzo dlugo mam wrazenie ze spi moze tylko z dwie godziny:-)pamietam jak bylo wczesniej dwa dni sie nawet nie odzywalo do mnie a teraz....
reklama
nusia181
Fanka BB :)
U mnie synuś szaleje od samego rana:-) nie dał mamie pospać. a rano to nawet tatus poczuł co ten szkrab wyrabia w brzuszku:-) był w szoku ze tak mocno kopie:-)
Kasiurek1983
ja tez spie na baletnice z tym ze miedzy nogami mam jeszcze banana lub jak go w nocy zgubie-tudziez mąz mi go ukradnie to mam kołdre ale wlasnie tam spi pol na brzuchu pol na boku i Iga tego nie lubi bo mnie budzi
a dzis moje dziecko kopalo mnie po podbrzuszu co przyjemne nie jest ;/ bo juz ma sile kopac wiec troche to boli ! ale glownie na srodku brzucha w 25 tc mi podeszl abardzo wysoko i to bol sprawilo ale teraz w sumie na srodku mamie kopie i chyba lezy jak w kolysce bo czuje ja w prawym boku a po chiwli w lewym i wiem ze na pewno tak syzbko by si enie premiescila z prawej na lewa czy odwrtonie
a dzis moje dziecko kopalo mnie po podbrzuszu co przyjemne nie jest ;/ bo juz ma sile kopac wiec troche to boli ! ale glownie na srodku brzucha w 25 tc mi podeszl abardzo wysoko i to bol sprawilo ale teraz w sumie na srodku mamie kopie i chyba lezy jak w kolysce bo czuje ja w prawym boku a po chiwli w lewym i wiem ze na pewno tak syzbko by si enie premiescila z prawej na lewa czy odwrtonie
MaMicurina
Moje dziecie bylo przez ten tydz spokojne...ale to przez to pewnie ze mamcia we wtorek miala troche stresu:-(...ktorego nie szlo zatrzymac
Ale dziś moj Olinek mnie obudzil i mi lepiej...szczegolnie po tym wczorajszym stawianiu sie brzucha i skurczaniu
Ale dziś moj Olinek mnie obudzil i mi lepiej...szczegolnie po tym wczorajszym stawianiu sie brzucha i skurczaniu
Kasiurek1983
bierzez cos na stawianie??Moje dziecie bylo przez ten tydz spokojne...ale to przez to pewnie ze mamcia we wtorek miala troche stresu:-(...ktorego nie szlo zatrzymac
reklama
nusia181
ja zjadłam pół opakowania Toffifee:-) i mały teraz baraszkuje:-)
Podziel się: