reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

No moje dziecko nie daje mi zapomniec o sobie przez ten tydzien codziennie kopie i to bardzo dlugo mam wrazenie ze spi moze tylko z dwie godziny:-)pamietam jak bylo wczesniej dwa dni sie nawet nie odzywalo do mnie a teraz....:-D

reklama
ja tez spie na baletnice z tym ze miedzy nogami mam jeszcze banana lub jak go w nocy zgubie-tudziez mąz mi go ukradnie to mam kołdre ale wlasnie tam spi pol na brzuchu pol na boku i Iga tego nie lubi bo mnie budzi

a dzis moje dziecko kopalo mnie po podbrzuszu co przyjemne nie jest ;/ bo juz ma sile kopac wiec troche to boli ! ale glownie na srodku brzucha w 25 tc mi podeszl abardzo wysoko i to bol sprawilo ale teraz w sumie na srodku mamie kopie i chyba lezy jak w kolysce bo czuje ja w prawym boku a po chiwli w lewym i wiem ze na pewno tak syzbko by si enie premiescila z prawej na lewa czy odwrtonie

Moje dziecie bylo przez ten tydz spokojne...ale to przez to pewnie ze mamcia we wtorek miala troche stresu:-(...ktorego nie szlo zatrzymac
Ale dziś moj Olinek mnie obudzil i mi lepiej...szczegolnie po tym wczorajszym stawianiu sie brzucha i skurczaniu

Moje tez kopie ale teraz czesciej czuje jak sie wypina, a czkawke tam na miednicy jak ma :)

Moj brzuchol tez sie zaczyna stawiac tak 2-3 razy na dzien nawet jak leze i odpoczywam, ja biore no-spe wtedy 2 razy dziennie i magnez.

reklama
Do góry