reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja tez wtedy biore magnezu wiecej niz zawsze i nospe !Moje tez kopie ale teraz czesciej czuje jak sie wypina, a czkawke tam na miednicy jak ma
Moj brzuchol tez sie zaczyna stawiac tak 2-3 razy na dzien nawet jak leze i odpoczywam, ja biore no-spe wtedy 2 razy dziennie i magnez.
nusia181
Ja magnez biore 2 razy dziennie ale na skurcze łydek. Ostanio jak mnie zlapał w nocy to chyba 4 dni bolała mnie łydka. A brzuszek jako tako mi się nie napina. czasami tylko jak się dzidzia wypnie mocno, ale wtedy sie kłade i przechodzi:-) ale nospe mam zawsze przy sobie w razie W
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja nie wiem nawet czy do końca wiem co to znaczy to "stawianie" brzuszka
Fakt faktem jak za duzo pochodze, za szybko to zaczyna mnie tak ciagnac z którejs strony, ale po chwili jak posiedze czy nawet postoje w bezruchu to przestaje. Bardziej plecy i nogi mi wchodza w d* po jakimkolwiek łażeniu
Fakt faktem jak za duzo pochodze, za szybko to zaczyna mnie tak ciagnac z którejs strony, ale po chwili jak posiedze czy nawet postoje w bezruchu to przestaje. Bardziej plecy i nogi mi wchodza w d* po jakimkolwiek łażeniu
kadza
aaaa u mnie też szalenstwa są niestety najbardziejw nocy i nie moge spac przez to ;/ w dzien mało kiedy sie rusza noo ogólnie stwierdziłam że rzadziej sie kręci i wierci pewnie ma coraz mniej miejsca
Mi się brzuchol stawiał bardzo często i mocno ale pani dr kazała mi chodzić jak najmniej i brać 3 razy dziennie nospe i 3 razy magnez. Pomogło ale nadal jak gdzieś idę to brzuszek twardnieje
Laski te które nie wiedzą
Czasami jest tak,że jak się łazi czy nawet leży to w pewnym momencie brzuch w pewnym miejscy ( a najczęściej na całej linii np pępka) robi się mega twardy i trochę to boli, ciężko się idzie wtedy np
To takie uczucie jakby cały worek z wodą z którym siedzi maluch ułożył się w jednym miejscu
Laski te które nie wiedzą
Czasami jest tak,że jak się łazi czy nawet leży to w pewnym momencie brzuch w pewnym miejscy ( a najczęściej na całej linii np pępka) robi się mega twardy i trochę to boli, ciężko się idzie wtedy np
To takie uczucie jakby cały worek z wodą z którym siedzi maluch ułożył się w jednym miejscu
MaMicurina
jak czujecie ze was ściska z góry brzuch np...
mnie dziś też lekarz powiedzial ze w razie co do 3 nospa dziennie można
mnie dziś też lekarz powiedzial ze w razie co do 3 nospa dziennie można
reklama
kamilaedi
ja tez;-) ale zapewne jak nas zlapie to bedziemy wiedzialy, ze to toa ja dalej nie mam pojęcia o czym piszecie
Podziel się: