reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Tunia thx. No to mi wieczorami też się stawia :-), nic nie biorę. Nawet mi do głowy nie przyszło że można coś brać :happy2:. Rano zwykle jestem już jak młody Bóg. Pani co 3 tyg. bada mi szyjkę na razie długa i zamknięta

reklama
Kasiulka nie ma za co ja tez nic nie biore raz wzielam nospe ale to juz naprawde wtedy az mi przeszkadzal byl tak twardy ale to tylko wtedy.

Ja magnez biore 2 razy dziennie ale na skurcze łydek. Ostanio jak mnie zlapał w nocy to chyba 4 dni bolała mnie łydka. A brzuszek jako tako mi się nie napina. czasami tylko jak się dzidzia wypnie mocno, ale wtedy sie kłade i przechodzi:-) ale nospe mam zawsze przy sobie w razie W

Ja nie wiem nawet czy do końca wiem co to znaczy to "stawianie" brzuszka :confused:
Fakt faktem jak za duzo pochodze, za szybko to zaczyna mnie tak ciagnac z którejs strony, ale po chwili jak posiedze czy nawet postoje w bezruchu to przestaje. Bardziej plecy i nogi mi wchodza w d* po jakimkolwiek łażeniu :dry:

aaaa u mnie też szalenstwa są niestety najbardziejw nocy i nie moge spac przez to ;/ w dzien mało kiedy sie rusza :) noo ogólnie stwierdziłam że rzadziej sie kręci i wierci pewnie ma coraz mniej miejsca :)

Mi się brzuchol stawiał bardzo często i mocno ale pani dr kazała mi chodzić jak najmniej i brać 3 razy dziennie nospe i 3 razy magnez. Pomogło ale nadal jak gdzieś idę to brzuszek twardnieje
Laski te które nie wiedzą
Czasami jest tak,że jak się łazi czy nawet leży to w pewnym momencie brzuch w pewnym miejscy ( a najczęściej na całej linii np pępka) robi się mega twardy i trochę to boli, ciężko się idzie wtedy np
To takie uczucie jakby cały worek z wodą z którym siedzi maluch ułożył się w jednym miejscu

reklama
Do góry