reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Ja najbardziej na łyżeczkę lubię ale wtedy żebra bolą mnie
Mój mały też kopie bardziej jak leże na boku, ale nie pomyślałam nigdy,że mu się to nie podoba
Aleks od niedawna ma akcję podchodzenia pod łapkę
Kopie sobie czy coś, jak położę rękę w innym miejscu to podpływa pod nią i tak po cichu ( bez kopniaków) siedzi schowany

reklama
mój Dzieć leniwy się zrobił ostatnio... ale to chyba stres przed wizytą (jutro- czyli już dziś), bo ostatnio też tak miałam, że przed samą wizytą zwolnił tempo, a po wizycie od razu harce zwłaszcza w nocy jak leżę na plecach ale i na boku, zwłaszcza prawym. lubię jak mi brzuch skacze, a moje M. daje znaki głównie po lewej stronie, chyba że sobie przepływa...:-)

Ja się martwiłam, że mała mało aktywna a od wczoraj rusza się non stop :D ehhh ciekawa jest bardzo zagląda pod żebra :tak:

reklama
jak już o znakach zodiaku to ja jestem ryby i moje małe maleństwo równiez będzie rybką jak urodzi się w terminie jak i również 3 tyg przed terminem :p a co do ruchów malucha to moja księżniczka stracha nam narobiła bo od wczoraj rana nic sie nie ruszała bynajmniej ja nic nie czułam, ale wzięliśmy pieniążki z puszki które miały byc na święta i pojechaliśmy na wizytę prywatną, właśnie wróciliśmy i na szczęście wszystko jest ok, serduszko pięknie bije, szyjka się nie skraca, macica jest położona idealnie jak na 27tc więc wszystko jest ok i mały leniuch ma się dobrze a narobiła nam stracha że hejjjjj :/

Do góry