reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
tez bym sie martwila...rozumiem...zadzwon do gina moze ...czy caly czas tak bylo?Ja wolałabym, żeby mała dawała popalić przynajmniej bym się nie martwiła :-(
moje dziecie regularnie reaguje na czekolade wiec mimo ze slodkie mogloby nie istniec dla mnie zajadam 2,3 razy dziennie cos
nusia181
No mój syneczek rozrabia na całego:-) W ciągu dnia tak bardzo nie czuje bo zabiegana jestem, choc wczoraj się skupić w pracy nie mogłam tak dawał czadu. A wieczorkiem to brzuszek skakał raz w prawo raz w lewo. A jak wołałam męża zeby zobaczył to spokój
Bozienka24
heheh tunia cos wiem na ten temat moja niunka tez nielubi jak leze na boku wtedy fika jak niewiem a jak podloze reke pod brzuszek to asz czuje jej malutka nuzke
jak sie rozpycha a jeszcze mala sobie ubzdurala lezenie po lewej stronie i pupcie wystawia
i brzuszek z lewej strony jest bardziej wypukniety
hehe synek tez tak lubial po lewej stronie lezec sobie
inamorate
marcóweczka 2012 :)
MaMicurina od kilku dni mała była niezbyt aktywna, ale wczoraj wziełam się wieczorem na sposób i zjadłam czekoladę, której nie cierpie ;/ zaczeło się od czkawki a skończyło takimi fikołkami, że nocka z głowy
ufff mogłabym tak codziennie 
Bozienka24
inamorate heheh a wiec zajadaj sie czekolada
a mala bedzie fikac i fikac 
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Bozienka24 oj gdyby to zajadanie czekolada było takie łatwe ...ne cierpie słodyczy ;/, ale dla malutkiej oczywiście się poświęcę
:-)
MaMicurina
Bozienka24 oj gdyby to zajadanie czekolada było takie łatwe ...ne cierpie słodyczy ;/, ale dla malutkiej oczywiście się poświęcę:-)
wiesz co ja nie mam wogole ochoty ,ale jem tylko dla energii dzidzi:-)
reklama
Podziel się: