reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

tunia- moja kinder suprise tez dzis okazala swoje poranne niezadowolenie paroma kopniakami- przeciez wazne zeby ksieciulkowi/ ksieznice bylo najleiej- kto by sie matka z brzuchem przejmowal, moja pobudka o 5 :sorry2:

reklama
To ja musze chyba też czekoladę wcinać, bo mój maluch jakiś leniwy, czuje, że się rusza, ale rzadko kopie tak intensywnie jak jeszcze niedawno. Prędzej takie przesuwanie czuję... mam nadzieje, że to przez brak miejsca, a nie z innych powodów...

No ja dzisiaj znowu zostalam obudzona bo przeciez jak moge ksiezniczke/ksiecia gniesc jak leze na boku:-)nie podoba sie niestety:-)

Ja tam gniotę "na baletnicę" albo na boku i nie przyjmuję protestów (wiem - samolubna jestem ;-)), a tak na serio, to raczej mój tłuszczykowy bufor dobrze dziecinę chroni (mnie też, bo jak na razie dzidzia nie jest w stanie mnie obudzić).

No i zapomniałam sie pochwalić w piątek, że po raz pierwszy zobaczyłam ruchy mojego Maleństwa czyli słynny podskakujący brzuch. Faaaaajnieeeeee :-D

Moja mała coś od wczoraj jest mało aktywna :/ kopniak raz od niechcenia i cisza, czasami bulgotki czuję, mam nadzieję że to tylko leń jej sie włączył i że jest z małą wszystko ok :))

reklama
Do góry