reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Nie wiem co robi moje dziecię w nocy, bo ja śpię. A rano najpierw się budzę, a potem czuję wiercenie (mające miejsce zapewne od wcześniejszej pory).
Za to w dzień moja pociecha znalazła sobie nową zabawę - chyba w chowanego: ulubiona kryjówka - wleźć gdzieś pod żebra :eek:. Nie powiem - chyba jednak wolę jak sie bawi w berka - raz jest tu, za chwilę tam.

A ja czuję ruchy malutkiej bardzo rzadko i jak czytam o Waszych małych wiercipiętach to zaczynam się martwić... :(

angel normalne niech sie dzidiza rusza jak najwiecej ty bedziesz spokojniejsza a i maly sobie pocwiczy :) moja tez sie rusza caly czas praktycznie :) gorzej by bylo gdyby byla mniej aktywna wtedy bys sie martwila czemu sie nierusza

Pewnie tak hehe
I fakt faktem w szpitalu jak ledwo co zylam i nie kontaktowalam ze swiatem...co jakis czas ppoczulam go i to mnie uspokajalo- mimo mojego stanu, lekow daje znac, ze jest ok.
Potem jak bylo lepiej polozne przystawialy na kilka sekund ktg by serce uslyszec, a mi to wcale potrzebne nie bylo jak go czulam caly czas :)
A najlepsze bylo,ze młody ZAWSZE jak tylko babka przystawila to ktg kopal centralne w nie :-D :-D a ze to czule jest to taki huk aż byl od tego strzała :-D On jest bardzo kontaktowy zawsze kopie tam gdzie sie przylozy /przycisnie reke ;-)

Inamorate nie przejmuj się, mój synek też raczej z tych leniwych ale ma dni takie że szaleję
A może masz tak jak ja, bo ja np czasami mam tak,ze ruchów nie czuję ale patrzę na brzuch a mi tam coś skacze
Nie wiem skąd to i dlaczego ale czasami tak mam

Aha widzę,że Ty już w 28 tyg, pytałaś lekarza co on o tym myśłi?

reklama
Moje dziecię też od wczoraj jest mało aktywne aż się zaczęłam tym martwic bo tak to wczesniej czułam Roksi cały czas z małymi przerwami a teraz kopnie ze dwa razy i cisza :( tlumacze sobie ten spokój tym ze jestem przeziębiona i może dlatego juz sama nie wiem a wizyta u gina za tydzień w piątek dopiero :(

Do góry