reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Nie wiem co robi moje dziecię w nocy, bo ja śpię. A rano najpierw się budzę, a potem czuję wiercenie (mające miejsce zapewne od wcześniejszej pory).
Za to w dzień moja pociecha znalazła sobie nową zabawę - chyba w chowanego: ulubiona kryjówka - wleźć gdzieś pod żebra :eek:. Nie powiem - chyba jednak wolę jak sie bawi w berka - raz jest tu, za chwilę tam.

A ja czuję ruchy malutkiej bardzo rzadko i jak czytam o Waszych małych wiercipiętach to zaczynam się martwić... :(

angel normalne niech sie dzidiza rusza jak najwiecej ty bedziesz spokojniejsza a i maly sobie pocwiczy :) moja tez sie rusza caly czas praktycznie :) gorzej by bylo gdyby byla mniej aktywna wtedy bys sie martwila czemu sie nierusza

Pewnie tak hehe
I fakt faktem w szpitalu jak ledwo co zylam i nie kontaktowalam ze swiatem...co jakis czas ppoczulam go i to mnie uspokajalo- mimo mojego stanu, lekow daje znac, ze jest ok.
Potem jak bylo lepiej polozne przystawialy na kilka sekund ktg by serce uslyszec, a mi to wcale potrzebne nie bylo jak go czulam caly czas :)
A najlepsze bylo,ze młody ZAWSZE jak tylko babka przystawila to ktg kopal centralne w nie :-D :-D a ze to czule jest to taki huk aż byl od tego strzała :-D On jest bardzo kontaktowy zawsze kopie tam gdzie sie przylozy /przycisnie reke ;-)

Inamorate nie przejmuj się, mój synek też raczej z tych leniwych ale ma dni takie że szaleję
A może masz tak jak ja, bo ja np czasami mam tak,ze ruchów nie czuję ale patrzę na brzuch a mi tam coś skacze
Nie wiem skąd to i dlaczego ale czasami tak mam

Aha widzę,że Ty już w 28 tyg, pytałaś lekarza co on o tym myśłi?

reklama
Moje dziecię też od wczoraj jest mało aktywne aż się zaczęłam tym martwic bo tak to wczesniej czułam Roksi cały czas z małymi przerwami a teraz kopnie ze dwa razy i cisza :( tlumacze sobie ten spokój tym ze jestem przeziębiona i może dlatego juz sama nie wiem a wizyta u gina za tydzień w piątek dopiero :(

Do góry