reklama
nusia181
Fanka BB :)
no chyba taki dzień leniwy ... moj tylko rano pobaraszkował a później tylko z 2-3 razy kopnął. Ale znając życie da znac o sobie jak mamusia będzie szła spać
V
villandra8
Gość
Moja Dzidzia się z mamą nie bawi :-(, ale zapomnieć o sobie nie daje - najczęściej wieczorkiem no i po jedzonku.
A dziś serwuje mamie zgagę - pewnie przedobrzyłam z ilością słodkiego, no i teraz mam za swoje
A dziś serwuje mamie zgagę - pewnie przedobrzyłam z ilością słodkiego, no i teraz mam za swoje
kamilaedi
moja dzidzia tez najczescie rano i wieczorem daje pokaz w ciagu dnia to tak lekko sie 'odezwie'
Angel.
Zwierzoholik;)
Powiem Wam, że mój wierzgotek dziś przechodzi samo siebie ;-)
Od 19 z drobnymi przerwami non stop sie kreci Bez takich kopów konretnych ale ciagle jakby tam kręciołki robił i wierzgotał Do teraz cały czas :-)
Od 19 z drobnymi przerwami non stop sie kreci Bez takich kopów konretnych ale ciagle jakby tam kręciołki robił i wierzgotał Do teraz cały czas :-)
Perelandra
moje Małe skacze zazwyczaj jak siedzę przy kompie wieczorem, a przedwczoraj po raz pierwszy widziałam te harce na zewnątrz :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
No ono tez jak siedze tutaj najbardziej :-)moje Małe skacze zazwyczaj jak siedzę przy kompie wieczorem, a przedwczoraj po raz pierwszy widziałam te harce na zewnątrz :-)
Nie no dzis samo siebie przechodzi az sie zleklam czy to normalne az taka aktywnosc
Od 19 do polnocy a i teraz znowu sie fikołkuje
reklama
kadza
Siemanko u mnie od śniadania rewolucje w brzuchu aż widac na zewnątrz chyba jej jajecznica nie smakuje u mnie też rewolucje wieczorami i nad ranem chociaz w ciągu dnia tez czasami ja mozna poczuc jak zasadzi w pęcherz
Podziel się: