reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

termin na koniec marca...ja wiem ze jeszcze moge miec czas:-( ale same wiecie jak to jets:-)

No tak - czytasz o tych wszystkich kopniakach i też byś chciała - nic się nie martw, na każdego przyjdzie pora :-) a potem to jeszcze wszystkie, co tak tęskniłyśmy za kopniakami, będziemy tęsknic za chwilą spokoju i bez urządzania sobie z naszych brzuchów sali gimnastycznej :-D

reklama
powiem Wam kochane ze Kacper to juz mi daje popalic - zauwazylam ostatnio ze jak kopie to brzuch mi tak faluje jakby tam jakies tornado przeszlo i urusl chyab ostatnio bo jak kopie to jednoczesnie i rece i nogi chyba czuje bo w 2 miejscach jednoczesnie sie rusza ten brzuch, a w pon wieczorem to jak sie polazylam to az mnie bolay te jego wygibasy i juz go glaskalam aby troche mamie odpuscil - teraz tez dobrze wywija

K&M he he to ładnego urwiska masz w brzuszku jak już tak szaleje :) no ale to najprzyjemniejszy moment w ciązy wiec musimy sie nim cieszyc chociaz czasami to zaboli :) po porodzie bedzie nam tego brakowało :)))

Czy wasze małe reaguje tak na bodźce, "bawicie" sie z nim?
Dla mnei to jest coś... chyba najpiekniejszego co do tej pory przezyłam w życiu ( a wiem , ze jeszcze sporo przedemną ;-) ) ..
No łzy mi ciekną ze wzruszenia..szok..
Wczoraj znowu, cały dzien w sumie ruszało się tak sporadycznie i nie wiele. Wieczorem kłade się na wznak smarować brzucho. No to smaruje i masuje je zarazem..i gadam , że coś mało Wierzgotek dzisiaj mi dawał znać.. żeby sie obudzil.. i masujac lekko potrzasam brzusiem .. No i po chwili jest reakcja :-) ciesze sie gadam jeszcze bardziej.. i w miejscach gdzie zazwyczaj kopie lekko 2-3 ucisniecia i przykladam dłon- i jest momentalnie KOP! :-D Kawałek dalej z prawej strony ponawiam czynnosc i znowu mi odpowiada! COŚ CUDOWNEGO!!!!!

No tak - czytasz o tych wszystkich kopniakach i też byś chciała - nic się nie martw, na każdego przyjdzie pora :-) a potem to jeszcze wszystkie, co tak tęskniłyśmy za kopniakami, będziemy tęsknic za chwilą spokoju i bez urządzania sobie z naszych brzuchów sali gimnastycznej :-D
cos tam juz czulam...ale sie nie powtarza...czekam cierpliwie

Nasze się z nami bawi...jak popukam paluszkiem w jedno miejsce to szuka, szuka szuka.... i odpukuje mi w mój paluszek:)
Tacie robi często numery... jak rączke położy to grzeczny Bąbel...ale jak policzek tata przylozy to z kopa przywali:D
Teraz mocno nóżki ćwiczy (na USG widzielismy)... rozciąga mnie od wewnątrz niemilosiernie...czasami az zaczyna dokuczac powoli:)... skacze, fika... i zaczyna bawic się pępkiem. :) a no i udało nam się czkawke na USG zobaczyc i brzuch mi skakał:p

Hehe super :-) No u Ciebie to wystarczy popukac, u mnie trzeba sie przebisc przez co nieco i pociskac zeby doszło do małego ze ktos tu sie chce skontaktowac :-D:-D

nie no... warstewkę swoją zdążyłam wyhodować przed ciążą :p moze Bąbel ma przewrażliwione zmysły jak matka:p
od małego jestem "gumowe ucho" :cool2:

reklama
Do góry