reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

K&M to że maluch spi przez większa część dnia nie znaczy, że przez sen się też nie rusza ;-) po za tym w brzuszku ma więcej dłuższych drzemek (coś czytałam ostatnio, że max może spać 80 min ;-))

reklama
Moja się rusza najbardziej, jak ja się spać kładę. A to jest zazwyczaj koło 2-3 w nocy. Mam nadzieję, że jej tak nie zostanie:baffled:. Chociaż w sumie może zostać, byle potem wstawała w południe dopiero:-D.

tricia niezycze ci tego moj tak chodizl spac jak byl starszy 1-2 w nocy wstawal o 11 popoludniu niby fajnie bo my lubielismy posiedziec ale potem stalo sie to uciazliwe nigdzie niewyszlismy bo dziecko nie spi niemoglismy pogadac bo dziecko niespi ciezko bylo go oduczyc tego a wsumie to sam sie oduczyl jak dostal nowe luzko odrazuposzedl spac jak tylko sie zrobilo ciemno i teraz chodzi spac miedzy 22 a 23 a i tak juz go uczumy chodzenia spac o max 21:30 i budzimy go o 8 rano ale mojej kochanej ammusi sie to niepodoba tylko co ona zrobi jak dzieck pójdzie do szkoly hmm bedzie chodzic za niego zeby sie Kasjanek mogl wyspac ehhhh

nasz mały ładnie już rozrabia,dzisiaj go trochę nagrałam,ale nic nie widać,bo ja mama włącza do nagrywania to on przestaje:szok:

No cos czułam dzis bardziej jak dotychczas- jeszcze to szału nie robi ale juz jest nie podważalne :tak: No tylko ciekawe czy bedzie regularne czy znowu jutro/pojutrze pomysle, ze sie mylilam hehe ;-)

No jednak koncówkę 19 tygodnia mozna zaliczyc do ujawnienia się zdecydowanych ruchów maleństwa ;-)
Dzis przez cały dzien w roznych momentach czułam,teraz wieczorem to wogóle fikało koziołki :-)
Super oby coraz czesciej i coraz mocniej..

No cos czułam dzis bardziej jak dotychczas- jeszcze to szału nie robi ale juz jest nie podważalne :tak: No tylko ciekawe czy bedzie regularne czy znowu jutro/pojutrze pomysle, ze sie mylilam hehe ;-)

Nie mysl ze sie pomylilas bo to pewnie jest to :) A czy bedzie rewelacyjnie az brzuch bedzie chodzil nie wiem.
Moja 3 ciaza i powiem ci ze male inaczej kopie ale jest ulozone miednicowo wiec moze dlatego.

Pierwsze bylo spokojne w brzuchu leciutko kopalo, a drugi szogun tak kopal ze w 13-14 tc caly brzuch chodzil, a uwiez ze bylam grubsza o 15 kg niz teraz :)

Bozenka masz synka Kasjana?? U mnie nie wiem co jeszcze tam sie kryje ale podoba mi sie to imie :)

reklama
Do góry