reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ehhh niepotzrebnie sie zamartwialam moja slicznotka kopie mamusie i kopie i kopei i wystawia cos i znowu kopie i przeplywa i tak juz ktoras godzinke :) nadrabia wczorajszy dzien :) ehhh kopniaczki bo calym dniu ciszy BEZCENNE :)
no widzisz:-) to dobrze!

moja rybka tez wlasnie szaleje:-D wogole jak bylismy wczoraj na tym usg , to ryba miala nogi na glowe zarzucone- w pierwszej chwili niewiedzialam co jest grane :sorry2:
hahahah a to ci akrobata:-D

Dziewczyny ja dzis w nocy poczulam kopniaka jednego :-D

reklama
Nie wiem co to moje dziecko w tym moim brzuchu wyprawia tzn moge sie tylko domyslac po ostatnim usg takie wygibasy robi ze szok:-)wczoraj moj przylozyl ucho do brzucha i zostal skopany po uchu:-D

a mój maluch ostatnio zaczyna być bardziej aktywniejszy bynajmniej mam nadzieje że to on :) bo od paru dni bulgocze mi i to juz tak wyraźnie a wczoraj to porawie cały dzień bulgotki były z małymi przerwami chyba na odpoczynek i sen :)

nasz Bąbel całą noc się wiercił bardzo, baaardzo...
To pewnie przez to, ze rodzice zamiast spac się stresowali.
Oj my niedobre ludziska, oj, oj, oj...

Teraz się też wierci - tym razem po czekoladce :)

A moja Ludka na USG wczoraj spała aż się M martwił, a wieczorem po kolacji kopała mnie równo 5 minut w brzuch, a dopiero ma 300g co to będzie jak bedzie mieć 3kg, ale co tam cudnie, że aktywna.

Zajadam jabłka i śmigam porobić moje filcowe cuda serduszka na choinkę.

no i moj kochany babel ma 300g:-)
Aadka a ile mierzy??moj kolos 16 cm:-)Ten filc to gdzie ty kupowalas bo ja te serduszka tez bym chetnie porobila:-)

no i moj kochany babel ma 300g:-)
Aadka a ile mierzy??moj kolos 16 cm:-)Ten filc to gdzie ty kupowalas bo ja te serduszka tez bym chetnie porobila:-)

Włąsnie nie robiąc offtopa...ale chyba w empiku? I tez bym chcuala by Aaska jakis spisz rzeczy potrzebnych i kilka wskazowek co do wykonania sie podzielila w jakims watku :tak: Po powrocie do domu mama zamiar uprzyjemniac sobie czas takimi rzeczami :-D

reklama
to nasze dziecko to szalone jak nie wiem - na usg to nawet lekarka mowila ze dawno nie widziala tak ruchliwego dziecka co sekunda zmiana pozycji,
ja ruchy poczulam pierwsze w 16 tygodniu jakos wiec bardzo wczesniej a teeraz to tak kopie jak szalony, moja mama i M. tez juz czuli jak polozyli reke na brzuszku, dzis zauwazylam ze zaczyna mnie kopac juz coraz wyzej nie tylko w podbrzuszu, tak minimalnie pod pepkiem juz siedzi i sie dobija do mnie, a najbardziej po 21.30 i tak do rana, kladzie sie okolo 8 a potem znowu rozrabia a podobno dzieci 85% doby spia - to moje na 100% tak nie ma

Do góry