reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ehhh niepotzrebnie sie zamartwialam moja slicznotka kopie mamusie i kopie i kopei i wystawia cos i znowu kopie i przeplywa i tak juz ktoras godzinke :) nadrabia wczorajszy dzien :) ehhh kopniaczki bo calym dniu ciszy BEZCENNE :)
no widzisz:-) to dobrze!

moja rybka tez wlasnie szaleje:-D wogole jak bylismy wczoraj na tym usg , to ryba miala nogi na glowe zarzucone- w pierwszej chwili niewiedzialam co jest grane :sorry2:
hahahah a to ci akrobata:-D

Dziewczyny ja dzis w nocy poczulam kopniaka jednego :-D

reklama
Nie wiem co to moje dziecko w tym moim brzuchu wyprawia tzn moge sie tylko domyslac po ostatnim usg takie wygibasy robi ze szok:-)wczoraj moj przylozyl ucho do brzucha i zostal skopany po uchu:-D

a mój maluch ostatnio zaczyna być bardziej aktywniejszy bynajmniej mam nadzieje że to on :) bo od paru dni bulgocze mi i to juz tak wyraźnie a wczoraj to porawie cały dzień bulgotki były z małymi przerwami chyba na odpoczynek i sen :)

nasz Bąbel całą noc się wiercił bardzo, baaardzo...
To pewnie przez to, ze rodzice zamiast spac się stresowali.
Oj my niedobre ludziska, oj, oj, oj...

Teraz się też wierci - tym razem po czekoladce :)

A moja Ludka na USG wczoraj spała aż się M martwił, a wieczorem po kolacji kopała mnie równo 5 minut w brzuch, a dopiero ma 300g co to będzie jak bedzie mieć 3kg, ale co tam cudnie, że aktywna.

Zajadam jabłka i śmigam porobić moje filcowe cuda serduszka na choinkę.

no i moj kochany babel ma 300g:-)
Aadka a ile mierzy??moj kolos 16 cm:-)Ten filc to gdzie ty kupowalas bo ja te serduszka tez bym chetnie porobila:-)

no i moj kochany babel ma 300g:-)
Aadka a ile mierzy??moj kolos 16 cm:-)Ten filc to gdzie ty kupowalas bo ja te serduszka tez bym chetnie porobila:-)

Włąsnie nie robiąc offtopa...ale chyba w empiku? I tez bym chcuala by Aaska jakis spisz rzeczy potrzebnych i kilka wskazowek co do wykonania sie podzielila w jakims watku :tak: Po powrocie do domu mama zamiar uprzyjemniac sobie czas takimi rzeczami :-D

reklama
to nasze dziecko to szalone jak nie wiem - na usg to nawet lekarka mowila ze dawno nie widziala tak ruchliwego dziecka co sekunda zmiana pozycji,
ja ruchy poczulam pierwsze w 16 tygodniu jakos wiec bardzo wczesniej a teeraz to tak kopie jak szalony, moja mama i M. tez juz czuli jak polozyli reke na brzuszku, dzis zauwazylam ze zaczyna mnie kopac juz coraz wyzej nie tylko w podbrzuszu, tak minimalnie pod pepkiem juz siedzi i sie dobija do mnie, a najbardziej po 21.30 i tak do rana, kladzie sie okolo 8 a potem znowu rozrabia a podobno dzieci 85% doby spia - to moje na 100% tak nie ma

Do góry