reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
uwaga bo podobno jaki w brzuskzu taki i po narodzinach hahaha ja to bede miala prze...... ale cos wtym ejst synek w brzuszku byul spokojny a i po narodzinach tez
MaMicurina
u nas byle nie po mnie
kamilaedi
ja malucha czuje coraz czesciej :-) pewnie tyle samo sie kreci tylko ja go coraz lepiej czuje... ciekawe jak to bedzie jak juz wyjdzie z brzucha
Bozienka24
kamila bedzie ci tego brakowala wiem jak mialam przy synku chcialam zeby juz bylo po a jak bylo po to chcialam zeby wrocil czas ciazy
kamilaedi
kamila bedzie ci tego brakowala wiem jak mialam przy synku chcialam zeby juz bylo po a jak bylo po to chcialam zeby wrocil czas ciazy
pewnie masz racje ;-) ale ja zawsze do niecierpliwych nalezalam
Bozienka24
nie tylko ty ja tez bym chciala zeby to juz byl mazec heeh a jak bedzie maluszek to bede chciala zeby wrocil czas ciazy
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewersta wszystko wskazuje, że poczułas dzidzolka :-)
u nas tez sie sprawdziło, że jak maluch w brzuszku rozbrykany, to i po narodeniu taki sam. Do niedawna pocieszałam sie, że tym razem spokojniejszy model się szykuje, ale teraz zmieniam zdanie... więcej zapasu tłuszczykowego to i większe tłumienie ruchów, ale bryka na całego - oby tylko lepiej spał od Dobrusi to damy radę ;-)
u nas tez sie sprawdziło, że jak maluch w brzuszku rozbrykany, to i po narodeniu taki sam. Do niedawna pocieszałam sie, że tym razem spokojniejszy model się szykuje, ale teraz zmieniam zdanie... więcej zapasu tłuszczykowego to i większe tłumienie ruchów, ale bryka na całego - oby tylko lepiej spał od Dobrusi to damy radę ;-)
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Hehehe ja po ostatnim usg tez cos czuje, ze póki co tłuszczyk tłumi a to sie dopiero zacznie ( tak sie wiercil, przezyl, machał, ze nie moglam wyjsc z podziwu )
Podziel się: