reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

tunia :) to super umnie dopeiro teraz sie wielmorzna chrabianka obudzila ale niema co sie dziwic malenstwo wstalo juz o 4 tancowala sobie tak do 6 i razem z mamusia zasnela :) ztym ze mamusia na godzinke a malenstwo na caly dzien ;)

reklama
u mnie niestety dalej nic az zaczynam sie pomału tym martwic, chociaz widziałam na usg ze dzidzia sie rusza :) chyba mam pancerną macicę że nic nie czuję :/ a już bym chciała cos czuc bo tak jak was czytam to az smutno mi sie robi ze mojej dzidzi jeszcze nie czuc :(

Atan niezłe akrobacje widać :tak: pamiętam jak po dkoniec ciązy nagrałam podobny filmik - z tym, że Dobrusia ze mną współpracowała - tzn. gdzie puknełam tam zaraz ona wystwiała to rączkę, to nóżkę ;-)

Lastpetunia spokojnie maluszek ma jeszcze miesiąc, żeby dać Ci się poczuć ;-) może jest tak jak piszesz, że masz mocną macicę ;-)

no bardfzo lubi ten utwor do ten chłopak kamil skicki na skrzypcach z mam talent ;-) jak widzialam go pierwszy raz to huhu to byl dopiero kopniaczkowe musniecie na poczatku ;-) i od tego czasu jak puszcze ten utwor to zawsze harcuje ;-) a wczesniej jadłam slodkie i popilam ulubionym dzidzi frugo bialym wiec miala mieszanke ;-) wybuchowa do rozruby w brzuszku ;-)

reklama
Do góry