reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

kobietki spokojnie doczekacie się kopniaczków jeszcze jest czas

nasz rozrabia tez czasami tak leniwie a wieczór się zbliża i od razu daje:-D

reklama
Ja ruchy czuję od 18 tygodnia - teraz już codziennie, ale jeszcze nie często - dopiero gdy odpoczywam, leżę lub siedzę np przy kompie. Kilka na dzień. Leciutkie. Ale to to:-)
Spokojnie - każda z Was się doczeka.

u nas dziś szaleństwo w brzuszku. Aż się śmiać chce. ;-)
miotlica - dopiero spostrzegłam, ze My ten sam dzień mamy na suwaczkach:-)

wczoraj wieczorem takiego dostałam,że aż zabolało i az piekło od srodka,a żeby było mało to jeszcze powtórka dwa razy była:-D

gratuluje kopniaczkow ja swoje nakrecilam moze niezbyt wyrazne ale sa ;-)[video=youtube;NFo0edLcG8Q]http://www.youtube.com/watch?v=NFo0edLcG8Q[/video]

heh pięknie, kiedy ja się takich doczekam? ale już od jakiegoś tygodnia czuję jak mnie dzidzi "smyra" tam od wewnątrz, bardzo często już ;)

renia ja w 16 tyg dopiero smyranko czulam a teraz jestem w 22 tyg i dopiero w tym tygodniu coraz mocniej i widac jak dzidzia kopie ale nie zawsze idzie to wylapac bo ostatnio to se znalazlo miejsce na kopanie pecherz to byly jaja ;-) az zaczynalo bolec:szok:

reklama
Do góry