reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

i ja już wyczuwam mojego szkraba jak się rozpycha, nie funduje mi na razie od wtorku żadnych kopniaków ale jak się wypnie to aż czasem zaboli :-) jutro będzie u pani dr podglądanie na USG to upewnię się już w 100% że to nie jelita ani nic innego... bo daję sobie już teraz pewność że to maluszek bryka, ma chłop krzepę czuję to :-D
najbardziej wyczuwam to wieczorkiem kiedy spokojnie albo siądę przed laptopem albo w łóżeczku leżę :) i to już tak regularnie co dzień

reklama
Cieszę się że coraz więcej z nas czuje to niesamowite uczucie... ruchy dziecka, które w nas żyje:)))

(o moim małym wariacie nawet nie piszę;) daje mi już teraz popalić nieźle;) strach się bać co będzie dalej:D )

A mój synuś dzisiaj cierpi na bezsenność. czuję go od samego rana odkąd się obudziłam:-) chyba muszę trochę pochodzić żeby go ukołysać do snu:-)
No i też podoba mu się naciskanie na pęcherz mamusi, choć mamusi już tak nie za bardzo. Bo jak wyjdzie z łazienki musi wracać ponownie......

nusia181 - ja nie zdążę się po "siusiu" ubrać do końca, a znowu mi się chce. Czasami się zastanawiam po co ja w ogole wstaję ... :confused::-D
Za 2 tyg. jadymy na zakupy do Ikei do Poznania... Podróż będzie dla mnie męczarnią coś czuję. oj,oj - No chyba, że się malec zlituje i zostawi w spokoju mój pęcherz chociaż na troszkę.

hehe powiedzcie mi co te maluchy widza w tych pecherzach ;) gorzej jak teraz daja tak popalic i tak samo bedzie jak juz wyjda ;) co do jazdy umnie maluszek sie uspokaja podczas jazdy ale jak tylko sie zaczymamy to odrazu musze biegnac do wc ;)

reklama
Do góry