reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
u mnie też nieregularnie , odkąd poczułam po raz pierwszy to raz dziennie raczej czuję, ale to są tak delikatne ruchy, że tylko wtedy jak siedzę spokojnie na tyłku, albo leże, albo jadę samochodem i po prostu skupiam się na jednej rzeczy :)

Angel u mnie na początku były sporadyczne i sama że aż sama się zastanawiałam czy to to. A teraz od początku 17 tygodnia mam już regularne i dość częste , nawet kilka razy w ciągu dnia . Aż chwilami mnie to irytuje :zawstydzona/y: czuję się jak bym miała robaki pod skórą :-D

Angel - to zależy od dziecka;) przy Tymku w ogóle nie było regularnie - raz było, potem parę dni nic... a przy Małej od momentu gdy poczułam, to z każdym dniem jest mocniej :)

witam ;]

mnie 2 dni nie bylo -goscie

ruchow nie czuje nadal...stram sie nie myslec, tez na necie cyztalam ze do 24 mozna nie czuc ... ale ja i tak sie stresuje, 28 ide to sie dowiem co i jak yhh ja zwariuje i tyle.

atomowka - to my we dwie bedziem panikowac a co ;]

amlanda -no i jak czujesz juz ruchy czy .....

reklama
Do góry