reklama
nusia181
Fanka BB :)
Bozienka - mój pęcherz wczoraj podczas jazdy ni choinkę nie wytrzymał nawet 50 min. ;o U mnie 25-30 min jazdy....i koniec . Trzeba się zatrzymać. hehe
Heh to tak jak u mnie. Choć ostatnio ciężko mi dojść do pracy ......15 minut heh
MantaZG
Heh to tak jak u mnie. Choć ostatnio ciężko mi dojść do pracy ......15 minut heh
nie jesteś sama. Te moje 25-30 min to taki maks. hehe:-)))
Ale czasami jakiś cudem uda się wytrzymać z godzinkę... Jednak jest to tak rzadko , że ... szkoda gadac;p
mata-kow
mama do kwadratu :)
widze, że nie tylko ja dostaje salwy po pęcherzu na szczęście udaje mi się lepiej "zawory" trzymać, ale to przez remont i czasowe odłączanie toalety
Angel.
Zwierzoholik;)
Faktycznie ciezko w 100% stwierdzic czy dane "coś" to ruch jelit, czy maleństwa..
Wczoraj wieczorem położyłam sie z premedytacją szybciej, po zjedzeniu słodkiego, leżąc na wznak..
I tak oglądałam tv. Potem położyłam bezwiednie rękę na brzuchu z lewej strony. I tak leżałam. No i było w pewnym momenciem "pyk pyk" od środka i delitkanie czułam to pod ręką!! Dokładnie w tym miejscu co ja trzymałam..
Kurcze fajnie pomyśleć,że to to ..ale wciaż moze jednak byc tylko bulgotanie jelit..
Wczoraj wieczorem położyłam sie z premedytacją szybciej, po zjedzeniu słodkiego, leżąc na wznak..
I tak oglądałam tv. Potem położyłam bezwiednie rękę na brzuchu z lewej strony. I tak leżałam. No i było w pewnym momenciem "pyk pyk" od środka i delitkanie czułam to pod ręką!! Dokładnie w tym miejscu co ja trzymałam..
Kurcze fajnie pomyśleć,że to to ..ale wciaż moze jednak byc tylko bulgotanie jelit..
mata-kow
mama do kwadratu :)
ja zauważyłam, że niektóre ruchy, które od środka czuje delikatnie, pod ręką nic nie czuć, a brzuszek się trzęsie
a jeszcze trochę to wszystkie będziemy narzekac, że to po szyjce kopie, to łokcie pod żebra wbija
a jeszcze trochę to wszystkie będziemy narzekac, że to po szyjce kopie, to łokcie pod żebra wbija
reklama
Bozienka24
angel a wiesz ze teraz twoje jelita znajduja sie w calkiem innym miejscy hehehe ja mysle ze to dzidizus ci podziekowal/la za slodkosci one bardzo to lubia a zwlaszcza moja.
A moj urwisek szalam jak zwykle rano i teraz jak pisalam z angel na innym watku o zdieciach heheh tak zaczela kopac chyba sama sie tam smiala i przewracala zesmiechu hahahah
A moj urwisek szalam jak zwykle rano i teraz jak pisalam z angel na innym watku o zdieciach heheh tak zaczela kopac chyba sama sie tam smiala i przewracala zesmiechu hahahah
Podziel się: