reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Bozienka - mój pęcherz wczoraj podczas jazdy ni choinkę nie wytrzymał nawet 50 min. ;o U mnie 25-30 min jazdy....i koniec . Trzeba się zatrzymać. hehe

Faktycznie ciezko w 100% stwierdzic czy dane "coś" to ruch jelit, czy maleństwa..
Wczoraj wieczorem położyłam sie z premedytacją szybciej, po zjedzeniu słodkiego, leżąc na wznak..
I tak oglądałam tv. Potem położyłam bezwiednie rękę na brzuchu z lewej strony. I tak leżałam. No i było w pewnym momenciem "pyk pyk" od środka i delitkanie czułam to pod ręką!! Dokładnie w tym miejscu co ja trzymałam..
Kurcze fajnie pomyśleć,że to to ..ale wciaż moze jednak byc tylko bulgotanie jelit..

ja zauważyłam, że niektóre ruchy, które od środka czuje delikatnie, pod ręką nic nie czuć, a brzuszek się trzęsie :tak:

a jeszcze trochę to wszystkie będziemy narzekac, że to po szyjce kopie, to łokcie pod żebra wbija :cool2:

reklama
angel a wiesz ze teraz twoje jelita znajduja sie w calkiem innym miejscy :p hehehe ja mysle ze to dzidizus ci podziekowal/la za slodkosci one bardzo to lubia :) a zwlaszcza moja.
A moj urwisek szalam jak zwykle rano :) i teraz jak pisalam z angel na innym watku o zdieciach heheh tak zaczela kopac chyba sama sie tam smiala i przewracala zesmiechu hahahah

Do góry