reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
no ja kopniaka się jeszcze nie doczekałam a to już zaczął się 19tydz, ale się rusza bo czuje czasem motylki, nawet podczas USG moje dziecko spokojne leży, grzecznie, daje się pomierzyć, leniwie czasem ręką czy nóżką coś pomacha

czasem rozmawiam z tym moim synkiem i mu tłumaczę że może mamę kopnąć nie obrażę się :-)

no ja kopniaka się jeszcze nie doczekałam a to już zaczął się 19tydz, ale się rusza bo czuje czasem motylki, nawet podczas USG moje dziecko spokojne leży, grzecznie, daje się pomierzyć, leniwie czasem ręką czy nóżką coś pomacha

czasem rozmawiam z tym moim synkiem i mu tłumaczę że może mamę kopnąć nie obrażę się :-)

oj na pewno nie
ja to mówię kop mamę kop,aż syn się śmieje i mówi oj kop kop

Ania ale masz dobre dziecko ;-)od maluśkiego wie że mamy kopać nie wolno :-D
:-D:-D:-D

Kasiurek a Ty znów panikujesz, byłas przeciez u lekarza i było wszytsko ok, więc nie panikuj, zwolnij tempo a i kopniaczki będziesz lepiej czuć ;-) Ja czuje codziennie, ale nie delikatne kopniaczki i bulgotki, nie tak intensywnie jak z Dobrusią, pod reką z jednego kopniaka czułam. Leniuszka mam, ale mże to i dobrze, bo drugiego świrusa bym nie zniosła :rofl2:

ja dalej nic nie czuje, szkoda :( jutro zaczynam 18tc i dalej nic no ale mamy jeszcze spokojnie 3tygodnie zeby dzidziol zaczał kopac :) codziennie sie próbuję nadsłuchiwac ale niestety nic z tego nic nie słyszę :( trzeba cierpliwie czekac.

reklama
Mój codziennie daje znać, najczęściej po czekoladzie albo owocach. Ale to takie delikatne jeszcze. Zresztą młode po rodzicach musi być leniwe:-D.

Do góry