reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ja też juz wariuje i jak głupia codziennie słucham czy cos sie w brzuszku dzieje ale to nic nie daje, tzn wczoraj nic nie słyszałam przed wczoraj znów wydawało mi sie ze czułam bulgotki, juz czasami wsłucham sie przez 5 minut i sobie odpuszczam bo ile można :/ trzeba cierpliwie czekac na kopniaki bo tak to przez nasłuchiwanie sie c\zy sa bulgotki czy nie ma mozna zwariowac, ja juz 17tc a jeszcze nic nie czuje, w sumie dzidzia ma 9cm to malizna jeszcze wiec kopac nie potrafi mocno :) ale za 3-4 tygodnie juz wszystkie bedziemy czuły kopniaki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lastpetunia no ale takie 10 cm od glowki do pupy, kosc udowa moje male ma 1,63 cm piszczelowa pewnie tez cos ok 1 cm, dodac wyciagniete rączki.. to juz kawał czlowieczka jest :-)

Lastpetunia no ale takie 10 cm od glowki do pupy, kosc udowa moje male ma 1,63 cm piszczelowa pewnie tez cos ok 1 cm, dodac wyciagniete rączki.. to juz kawał czlowieczka jest :-)

to ja kochana muszę miec w takim razie dużo tłuszczu ze nie czuję jeszcze nic he he :p nie nakrecam sie juz i nie nasłu****e bo zgłupiec mozna :) jak zacznie kopac to zacznie :)

Na 100 % bedzie dziewczynka:)

Tunia dziewuche bedziesz miec?? Gratuluje! Ja niestety jeszcze musze wytrzymac do 27 października i wtedy się dowiemy co dzidzia ma między nóżkami :)

Lejdis zapomnialam sie pochwalic - pamietacie jak w pt sie smucilam ze ja tez chce ruchy juz czuc itd ;)
i co w sobote rano obudzialam sie 7.30 M. jeszcze spal wiec lezalam sobie spokojnie i ogladalam jakies cos w tv a tu nagle cos kop :)
bylam taka happy - ze az obudzialam M. :)
potem kolejnego poczulam wieczorem jak ogladalam mam talent ;) ale to juz byly ze 3-4 kopki ;)
a teraz zjadlam wlasnie w pracy kanapeczke wyciagnelam sie troche na krzesle i slucham sobie muzyczki na słuchaweczkach a tu co kop kop ;)
pochwaliłam sie dzwieczyna przyleciały macac mnie po brzuszku ale nie czuc tego jeszcze na zewnatrz przez ubranie M. tez jeszcze nie trafil bo to pojedyncze kopki sa i zanim sie ulokuje to juz dzidzia przestaje :)

ale siem cieszem :)

lastpetunia powiem Ci ze to wymaga wsłuchanie sie w siebie bo nie sa to mocne uderzenia wiec jak masz mozliwosc to poswiec z 2 godziny na lezenie i wsłuchiwanie sie najlepiej rano albo wieczorem, ja pierwszy raz poczulam w dzien tak to tylko rano i wieczorem - poczujesz lada chwila zoabczysz ja w pt marudzilam a nastepnego dnia niespodzianka

K&M gratulacje!

lastpetunia, no faktycznie ten tluszczyk to chyba na patelni co najwyzej posiadasz ;) Napewno dziela cie juz chwile od tego..

Ja tam nie wiem ,ale jest takie pewne cos co ciezko przypisac jelitom, zdarza sie czasami ..
Ale cierpliwie czekam juz nie dlugo;))

reklama
K&M właśnie próbuję czasami się w słuchiwać ale po jakiś paru minutach mnie już to męczy i sie na tym n ie skupiam :p albo juz musze cos zrobic i nie mam czasu na wsłuchiwanie sie ale tak jak napisałam doczekamy sie wszystkie porządnych kopnięć :)

Do góry