reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
k&m - gratuluje pierwszych kopniakow :-)
tunia- tez czekam i czekam i czekam ... niby juz tam cos czulam ale czekam na powtorke zeby byc 100% pewna ze to moje malenstwo
tunia- tez czekam i czekam i czekam ... niby juz tam cos czulam ale czekam na powtorke zeby byc 100% pewna ze to moje malenstwo
Perelandra
Dziewczyny gratuluję już wyczuwalnych kopniaczków
ja doszłam do wniosku, że to co czuję to jednak dzidziuś, bo jak leżę na plecach to mi czasem coś jakby przepływa powtórzy tak ze 3 razy i przestaje :-) wczoraj to nawet sobie pomyslałam, że widać już na zewnątrz ale oczywiscie nie było widać... powiedziałam mężowi, że czuję maleńswo, a on przyłożył ucho do brzucha, nasłuciwał i nawet stwierdził, że coś słyszy (chyba jak trawię )
ja doszłam do wniosku, że to co czuję to jednak dzidziuś, bo jak leżę na plecach to mi czasem coś jakby przepływa powtórzy tak ze 3 razy i przestaje :-) wczoraj to nawet sobie pomyslałam, że widać już na zewnątrz ale oczywiscie nie było widać... powiedziałam mężowi, że czuję maleńswo, a on przyłożył ucho do brzucha, nasłuciwał i nawet stwierdził, że coś słyszy (chyba jak trawię )
Kasiurek1983
ja mialam ruchy jakis czas temu w ciagu dnia 3 razy rano,popoludniu i wieczorem aaaa potem do teraz spokoj ;( hyht taki moj los
pinula30
Witam. Ja uciekam zaraz do pracy. Wpadłam się tylko pochwalic że wczoraj mnie Mały kopnął. leżałam spokojne w łóżku i czytałam książke, a było już dośc późno, pora kiedy normalnie spię. a tu nagle jak by mnie ktos palcem od środka szturał. Poczułam dwa takie kopniaczki. Teraz czekam tylko na więcej. Obudziłam męża, bo już spał to stwierdził że nawet Mały mnie wysyła już do spnia. Tylko że z tych emocji to nawet zasnąc nie mogłam
Idę zadowolona do pracy
Idę zadowolona do pracy
Bozienka24
no to kruszynka po porannej gimnastyce poszla sobie spac ehh te kopniaczki sa coraz bardziej bolesne wsesie zalezy gdzie trafi,mialam polozony telefon na brzuszku czekalam asz maz mi odpisze i malenstwo tak koplo w ten telefon ze asz spadl widac ze nielubi jak cos sie kladzie innego niz mamy raczke na brzuskzu
Kasiurek1983
ja nie czuje ;( raz czulam ze da tygodnie temu i teraz nic ;( zaczyna mnie to martwic i to bardzo ;/
reklama
Podziel się: