reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluszków

Aneczka,masz rację,odkąd czuję już że moje szczęscie kopie,to jest to uczucie,które chcę by trwalo cały czas!Ja ruchy czuję juz od jakichś 2 tygodni,ale w tym czyli w 19 tym już dosyć wyraźne wiercenie :) Tatuś już też dostał kopniaka w ucho ;D Małe wierci się jak mu niewygodnie,albo jak zjem coś slodkiego ;)Maly łasuch z niego!

reklama
Wiciu dzisiaj kopal jak najety bardzo czesto ale nie tak mocno.Wczoraj za to, jak bralam kapiel, dal takiego czadu ,ze smiac mi sie chcialo ;D czulam jego nozki i raczki jednoczesnie.Super to bylo :laugh: :laugh: :D ;D :D :D

A ja wczoraj, jak nie mogłam zasnąc, znów nasłuchiwałam przez stetoskop.. Ale chyba moja tkanka tłuszczowa ;) stanowi zbyt dużą blokadę dla takiego sprzętu, bo czułam jak dzidziuś się kręci ale nie było slychać..
A, i znalazłam (za podpowiedzią Ewan) na Allegro - domowe KTG. Fajny sprzęcik - tylko 100 za niego chcą. Wczoraj z Ewan doszłysmy do wniosku, że taki sprzęt to powinni wypożyczać kazdej cieżarnej, no nie??

Ojoj,a gdzie ja to przegapiłam?Można kupić na Allegro?Dajcie namiary,plis! Ja zauważyłam największą aktywność dzidzi wieczorem,np, wczoraj byliśmy w pubie ze znajomymi i chyba za dużo dymu wleciało z korytarza,bo kreciła się i kopała,wie że mamusia też nie lubi papierochów :)

ale super ja tez taki chce !!!! ;D musze pogadac z mezem i moze w przyszlym miesiacu kupimy bo w tym juz nie da rady :( musimy wydac na USG 4D i chcemy doplacic zeby bylo z nagraniem ;)

A ile Aneczko u was kosztuje z nagraniem ? Ja zaplace 90 zl, i to bedzie prawie 30 minutowy film :)

Qrcze ale u ciebie tanio u nas slyszalam cos o 160zl. ::) :mad: Ale jak tyle zaplace to chyba kaze cale badanie nagrac od poczatku do konca ;)

reklama
No wlasnie wczoraj mi moja ginka powiedziala, ze ten lekarz, do ktorego ide, bierze najtaniej, bo w innych miastach do grubo ponad 100 kosztuje. I miala racje. Tu tez nagrywa calosc. I teraz juz na plytce, bo wczesniej tylko na video.

Do góry