reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Może tak się wyskakała, że jest zmęczona i sobie odpoczywa i dla odmiany bawi sie pępowiną.
A dla spokoju zawsze możesz się wybrać do lekarza na badanie kontrolne lub zrobić sobie prywatnie USG. Ja już raz tak zrobiłam kiedy nie mogłam się doczekać, żeby pierwszy raz zobaczyć Maluszka :laugh:
A dla spokoju zawsze możesz się wybrać do lekarza na badanie kontrolne lub zrobić sobie prywatnie USG. Ja już raz tak zrobiłam kiedy nie mogłam się doczekać, żeby pierwszy raz zobaczyć Maluszka :laugh:
AneczkaK
mama bambulinkow
Mnie zaczal Witus kopac tak pod koniec 19tyg a gin mowila ,ze tydzien dwa musze czekac (czekalam niecaly tydzien) Musze powiedziec ,ze u mnie jak dal mi pierwszego kopniaczka to wiedzialam na 100% ze to to
Martusiunie martw sie bo moze dzidzia ma prawo jeszcze tak nie codziennie kopac ale zadzwon moze do lekarza zeby byc spokojniejsza
Martusiunie martw sie bo moze dzidzia ma prawo jeszcze tak nie codziennie kopac ale zadzwon moze do lekarza zeby byc spokojniejsza
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No wlaśnie,Marthusia koniecznie napisz,myślę,że jest wszystko w porządku ale zawsze lepiej jest się upewnić.