reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluszków

reklama
a ja od kilku dni w ogole ruchow malutkiej nie czuje..i juz zaczynam sie martwic, ze cos nie w porzadku jest:(

Może tak się wyskakała, że jest zmęczona i sobie odpoczywa i dla odmiany bawi sie pępowiną.
A dla spokoju zawsze możesz się wybrać do lekarza na badanie kontrolne lub zrobić sobie prywatnie USG. Ja już raz tak zrobiłam kiedy nie mogłam się doczekać, żeby pierwszy raz zobaczyć Maluszka :laugh:

K@siek do zeber to mu jeszcze raczej za wysoko bo macica siega tylko do wysokosci pepka, wiec raczej od pepka w dol mozemy czuc malenstwa ;)

No to widocznie musze jeszcze trochę poczekać, w czwartek idę do lekarza to sobie z nim pogadam na ten temat. A już miałam nadzieję :)

Mnie zaczal Witus kopac tak pod koniec 19tyg a gin mowila ,ze tydzien dwa musze czekac (czekalam niecaly tydzien) Musze powiedziec ,ze u mnie jak dal mi pierwszego kopniaczka to wiedzialam na 100% ze to to :)
Martusiunie martw sie bo moze dzidzia ma prawo jeszcze tak nie codziennie kopac ale zadzwon moze do lekarza zeby byc spokojniejsza

Nic sie nie martw, bo dzidzia będzie smutna. Zobaczysz, że wszystko jest OK. Bardzo dobrze. że się umówiłaś jak bedziesz po wizycie daj znać ciotkom co u dzidzi :laugh:

reklama
Do góry