reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Od wczoraj bylam tak smutna ,ze chyba Witkowi sie udzielio i bardzo slabo kopal albo wcale.Dzis od rana kombinowalam co zrobic zeby sie w koncu troche poruszal i w koncu znalazlam sposob na mojego smyka ;D ;D ;D ;D Dlugo przed ciaza kupilam misia z pozytywka bo nie moglam sie mu oprzec.Lezal schowany w woreczku zeby sie nie zakurzyl i czekal na swoja chwile.Ta chwila wlasnie nadeszla ;) przylozylam miska do brzucha a Wiciu najpierw byl cicho a potem zaczal skakac ;D i zaraz po tym jak przestala grac kopal mocniej.Pokaze wam zdjecie tego misia cudotworcy w watku o zakupach ;D

reklama
Dokladnie :) tez bym chciala sluchac tego nonstop albo chociaz jak nagle mi sie zachce ;) Bede tez szukac takiego sprzetu

elpis-w końcu znalazłaś domowe ktg! powinna byc jakaś wypożyczalnia takich cudeniek, np. w szkołach rodzenia

ja też codziennie nasłuchuję przez stetoskop ale nie słyszę niestety nic oprósz
szurania i stukania tzn. chciałabym usłyszeć serduszko ;) ;) ;)
wierzę że w końcu się uda

reklama
Chyba większość z nas próbuje różnych metod żeby podsłuchać swojego malucha ;) Elpis,ten pierwszy link dla mnie super,ale chyyba nie każdy zna włoski :) A po francusku to tak samo jak ty ;D

Do góry