reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluszków

Od wczoraj bylam tak smutna ,ze chyba Witkowi sie udzielio i bardzo slabo kopal albo wcale.Dzis od rana kombinowalam co zrobic zeby sie w koncu troche poruszal i w koncu znalazlam sposob na mojego smyka ;D ;D ;D ;D Dlugo przed ciaza kupilam misia z pozytywka bo nie moglam sie mu oprzec.Lezal schowany w woreczku zeby sie nie zakurzyl i czekal na swoja chwile.Ta chwila wlasnie nadeszla ;) przylozylam miska do brzucha a Wiciu najpierw byl cicho a potem zaczal skakac ;D i zaraz po tym jak przestala grac kopal mocniej.Pokaze wam zdjecie tego misia cudotworcy w watku o zakupach ;D

reklama
Dokladnie :) tez bym chciala sluchac tego nonstop albo chociaz jak nagle mi sie zachce ;) Bede tez szukac takiego sprzetu

elpis-w końcu znalazłaś domowe ktg! powinna byc jakaś wypożyczalnia takich cudeniek, np. w szkołach rodzenia

ja też codziennie nasłuchuję przez stetoskop ale nie słyszę niestety nic oprósz
szurania i stukania tzn. chciałabym usłyszeć serduszko ;) ;) ;)
wierzę że w końcu się uda

reklama
Chyba większość z nas próbuje różnych metod żeby podsłuchać swojego malucha ;) Elpis,ten pierwszy link dla mnie super,ale chyyba nie każdy zna włoski :) A po francusku to tak samo jak ty ;D

Do góry