reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
POISY no to ładnie wazy
Poisy ja mam KTG i USG osobno ale jednego dnia!!! Ona potrafila przez USG okreslic wage dzioecka a teraz mi mowi ze musimy poczekac!!! Bez sensu!!! A z tego twojego brzdaca niezly niemowlak sie szykuje!!!
Kreciku coś nasi chłopcy nie lubią ktg! mój robaczek też cały czas uciekał jak pielegniarki próbowały zapis robić
i później jak już do mnie podchodziły to były zielone !!
ale synuś mi w szpitalu numer wykręcił kiedyś przychodzi pielęgniarka przykłada te sondy z ktg i szuka po całym brzuchu
tętna małego a tu nic spytała mnie kiedy ostatnio czułam ruchy a ja mówię że 2 h temu więc ona dalej szuka a mi coraz cieplej się robiło w końcu kazała mi wstać z łóżka i iść 5 minut pospacerować jak ja się modliłam na tym spacerze żeby wszyystko było ok i prosiłam go obudź się kopnij mnie już normalnie miałam łzy w oczach no i jak wróciłam i się położyłam to poczułam parę kopniaczków i pielegniarka przyszła i tym razem małego znalazła od razu ale przeżyłam mówię wam : :
i później jak już do mnie podchodziły to były zielone !!
ale synuś mi w szpitalu numer wykręcił kiedyś przychodzi pielęgniarka przykłada te sondy z ktg i szuka po całym brzuchu
tętna małego a tu nic spytała mnie kiedy ostatnio czułam ruchy a ja mówię że 2 h temu więc ona dalej szuka a mi coraz cieplej się robiło w końcu kazała mi wstać z łóżka i iść 5 minut pospacerować jak ja się modliłam na tym spacerze żeby wszyystko było ok i prosiłam go obudź się kopnij mnie już normalnie miałam łzy w oczach no i jak wróciłam i się położyłam to poczułam parę kopniaczków i pielegniarka przyszła i tym razem małego znalazła od razu ale przeżyłam mówię wam : :
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Moja córcia czasami przesadza bo strasznie mnie naciska na pecherz a ostatnio to tak mnie naciskała na dół brzucha ze myślałam że za chwilkę będą odchodzić mi wody i zacznie się poród jejku jak się wystraszyłam.Ale moja ginka mi powiedziała że malutka bardzo nisko jest ułozona i dlatego tak mnie czasami boli.
reklama