reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

A nie macie wrazenia ze teraz by Was jeszcze poród nie bolal ale za kilka tygodni jak dzidzius bedzie juz bardzo okazalych ksztaltow bedzie nieciekawie?:-)

reklama
Daj spokuj Poisy lepiej o tym nie myśleć ;D
Ewulcia czas ciąży mija mnie również w zastraszającym tempie... ale te ostatnie dni tuż przed porodem kiedy nie znasz dnia ani godziny wleką się podobno w nieskończoność...

To się później mile wspomina ale ostatnio beczałam w drodze do domu jak mi się wcisnął pod żebra .Już wolę jak mnie kopie całą noc

mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często ;D

Mój meloman - dancer zaczal skakac jak w tv grali hymn Watykanu... a na naszym to juz przeszedl samego siebie (w koncu Polski hymn jest nieco żywszy od tamtego :)) też ma wyczucie melodii ... trzeba sie powaznie wziąc za wychowywanie hihihih

A mój maluszek od wczoraj coś olewa całe towarzystwo razem z mamusią na czele ,kopnie parę razy i cisza .Chyba ta pogoda działa tak sennie :laugh:

dostałam wczoraj kartę ruchów dziecka, mam zaznaczać godzinę kiedy wykona 10 ruch, w rzeczywistośc już w kilka minut po przebudzeniu moge zapisywac wynik bo już zrobi 10

Moj synus niestety kopie mnie po nerach i odbija sie od pecherza wiec latam co chwile do kibelka.Glowe natomiast wciska czasem w zoladek i chyba stad ta ciagla zgaga ::) Ale co tam tez lubie jak mnie kopie ;) :laugh: tylko moglby sie moze odwrocic maly skubaniec ;)

reklama
ewan-Augustowianka pisze:
mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często  ;D

Wczoraj jak byłam drodze do sklepu to tak mnie zabolało z prawej strony w miednicy ze myslalam ze albo upadnę albo się wrócę do domu bo nie dojde do sklepu albo w nim sie przewrocę stanełam na srodku chodnika i nie wiedzialam co mam zrobic ze soba az mi sie glupio zrobilo bo ludzie na mni patrzyli a nie chcialam zebym pomysleli ze przypadkiem rodzic zaczelam czy cos...hehe w kazdym razie to był piorunujący ból jak bym miała zemdleć...okropienstwo

Do góry