reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
To się później mile wspomina ale ostatnio beczałam w drodze do domu jak mi się wcisnął pod żebra .Już wolę jak mnie kopie całą noc
mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często ;D
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Mój meloman - dancer zaczal skakac jak w tv grali hymn Watykanu... a na naszym to juz przeszedl samego siebie (w koncu Polski hymn jest nieco żywszy od tamtego ) też ma wyczucie melodii ... trzeba sie powaznie wziąc za wychowywanie hihihih
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A mój maluszek od wczoraj coś olewa całe towarzystwo razem z mamusią na czele ,kopnie parę razy i cisza .Chyba ta pogoda działa tak sennie :laugh:
AneczkaK
mama bambulinkow
Moj synus niestety kopie mnie po nerach i odbija sie od pecherza wiec latam co chwile do kibelka.Glowe natomiast wciska czasem w zoladek i chyba stad ta ciagla zgaga : Ale co tam tez lubie jak mnie kopie :laugh: tylko moglby sie moze odwrocic maly skubaniec
reklama
ewan-Augustowianka pisze:mój nie dość że po żebrach wali to czasami jajniki wyrywa! a czasem robi pajacyka-wszystkie kończyny chyba prostuje, ale niech sie teraz powygłupia a potem niech sobie sypia spokojnie nocami i matki nie budzi za często ;D
Wczoraj jak byłam drodze do sklepu to tak mnie zabolało z prawej strony w miednicy ze myslalam ze albo upadnę albo się wrócę do domu bo nie dojde do sklepu albo w nim sie przewrocę stanełam na srodku chodnika i nie wiedzialam co mam zrobic ze soba az mi sie glupio zrobilo bo ludzie na mni patrzyli a nie chcialam zebym pomysleli ze przypadkiem rodzic zaczelam czy cos...hehe w kazdym razie to był piorunujący ból jak bym miała zemdleć...okropienstwo