reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Anno ja ostatnio wyczytałam gdzieś że dzięki tym czkawkom maleństwo ćwiczy sobie płucka
a poza tym nasze maleństwa nie męczą sie tak jak my tymi czkawkami i podobno same je sobie wywołują
wszak tam w brzuszku maja mało rozrywek mnie znów martwi że mój niuniek ma czkawki bardzo rzadko
widać jemu się nie nudzi

reklama
Dzięki za info Kamilko.Najważniejsz że ma a to ze tak rzadko to widocznie ma inne zajęcia np.smyranie i kopanie Mamusi :laugh:

Moje dziecko dało wczoraj opis na szkole rodzenia,wiercił sie tak,że aż brzuszek mi falował i wszyscy prawie to zauważyli ;D

:) Kubuś tez od kilku dni takie "masaże" mi urządza, a brzuch to momentami przybiera kształt sześcianu albo innej bryły (nie kulistej) :D

mój się bardziej wierci...i jak to określił doktor plywa..raz głowką w górę raz w dół a nawet w poprzek  ::) nawet na usg takie numery wywijał  :)

reklama
Nio ciasno im juz tam jest - jak widzialam mojego Kubusia ostatnio to az mi sie go zal zrobilo, ale niedługo sobie odbije :)

Do góry