reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
U mnie ostatnio najbardziej cierpia żebra...juz sa cale obolałe....nie moge jakos namówic maluszka na zmiane pozycji...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
mnie żebra bolą od spania na boku,czuję sie jakby tam mnie ktoś skopał...dzis pogoda u nas straszna,i mój maluszek baaardzo niespokojny,tańczy w brzuszku cały dzień...dużo muszę leżeć.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój dziś chyba się obudził (leniuszek) ,wpychał się stopą pod ręke adama ,oczywiście mężuś zadowolony,i w ogóle wypycha się tak że aż brzuch jest twardy jak kamień
A moj bawi sie w kompas!!! Wali z czterech stron i juz nawet Kristi sie mnie pytal gdzie w koncu jest ten nasz synek?! Przez te jego wygibasy nie umiem okreslic jego polozenia!!! No ale moze dzis sie w koncu dowiem czy juz jest glowka na dole czy jeszcze sobie fikolkuje!?
M
megii*
Gość
Moje synusiowe szczęscie uwielbia się chyba przeciągac i przy tym boksowac jajniki. I zauważyłam, że częściej niż zwykle ostatnio ma czkawkę, zastanawiam się czy to normalne 2-3 razy dziennie po jakieś 5 min.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
megii,u mnie z tą czkawką to samo,aż się zastanawiałam,czy czegos się nie boi,ale to podobno ćwiczenia przed samodzielnym oddychaniem
A ja wlasnie wrocilam od ginki i nic nowego sie nie dowiedzialam!!! Uslyszalam ze dziecko bardzo ruchliwe ale to juz widzialam jak nie chcial sobie dac KTG zrobic!!! Zapytalam ile on teraz wazy a ona mi na to ze jeszcze nie moze dokladnie okreslic! To dziwne bo 3 tygodnie temu mogla!!!! Pewnie jej sie nie chcialo ale nie bede sie klocic!! Powiedziala mi tylko ze ok 2kg powinien juz miec!!! Ale 1800g to tez jest blisko!!! Ja juz nic nie rozumiem!!!
Jedyne co powiedziala to to ze grzeczny dzidzius juz sie obrocil gloweczka do dolu!!! I podobno ma tam jeszcze duzo miejsca by ta gloweczka poruszac!!!
Jedyne co powiedziala to to ze grzeczny dzidzius juz sie obrocil gloweczka do dolu!!! I podobno ma tam jeszcze duzo miejsca by ta gloweczka poruszac!!!
reklama