reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A brzuch jest tak twardy że aż źle się śpi
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Ano, najgorsze to sikanie po nocach, bo kiedys to bym wyskoczyla na minutke i spala dalej, a teraz to 5 minut gramole sie z wyrka, drugie tyle na dojscie+siusianie+powrót ;D, potem znowu trzeba sie "wymoscić" we wyrku i juz jestem tak rozbudzona, że zasypiam w momencie jak mi sie znowu siusiu zachciewa.. i tak w kółko....
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Izuś ja mam to samo ,nie mogę spać w nocy i tak latam całą noc do toalety .A najgorsze wtym wszystkim to że znowu dziady wyłączyły mi dodatkowy pakiet w polsacie (CO JA BEDE OGLĄDAĆ?!!)Zadzwoniłam do nich ,że przecież płacę a on mi że mam dodatkowe pieniążki ale są zaksięgowane inaczej .Darłam się na niego ,bo co mnie to obchodzi ,aż mój małżonek zgłupiał a potem się ze mnie śmiał (głupek) :laugh: :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ELPHISKU mam wszystko ,zapraszam serdecznie .Za meczami nie przepadam ,nie wiem dlaczego bo przecież jako dziecko tato ciągnął mnie na wszystkie ,ale jeśli lubisz oglądać sport to masz za kolegę mojego mężusia ,który jeśli ma czas to ogląda wszystkie mecze jak leci
Ja ostatnio nie mam czasu ,bo muszę siedzieć z córą przy tabliczce mnożenia .Boże 1 klasa a oni kazali się dziecku nauczyć tabliczki do 50 .Paranoja
ELPHIS TO JAK?? PRZYJEŻDŻASZ??
Ja ostatnio nie mam czasu ,bo muszę siedzieć z córą przy tabliczce mnożenia .Boże 1 klasa a oni kazali się dziecku nauczyć tabliczki do 50 .Paranoja
ELPHIS TO JAK?? PRZYJEŻDŻASZ??
reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
wioletta.z pisze:ELPHIS TO JAK?? PRZYJEŻDŻASZ??
za moment tylko sie spakuje )
Ech... teraz to mnie juz nikt ani nic z domu nie ruszy poki sie nie rozdwoje - panikara ze mnie
Ale dzieki za zaproszenie i Tobie tez Corsini )