reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

A moje dzieciątko ostatnio często wypycha tyłeczek w okolicach pępka (chyba chce głaskania, bo jak zaczynam dotykac to jeszcze bardziej wypycha tą swoją dupkę :laugh: ) ale łokciem wali mi po jajniku albo "grzebie" w pachwinie a to kurcze boli.

reklama
No mój tak wypycha tyłeczek w po prawej stroni pepka ze jak nigdzie indzie zrobiil mi sie duzy rozstep w tym miejscu :-)))))))

Mój dzidziulek to już się w każdą stronę rozpycha aż nie mogę chodzić tak mnie to boli ale ja mu cały czas tłumaczę że jeszcze trochę i bedzie miał tyle miejsca na wyciąganie że ho ho :laugh:

Ja tez nie wiem jak dokladnie ulozony jest moj Allanek ale wiem jedno, moj brzuch faluje z kazdej strony!!! Rozstepow nie widac tylko widoczne sa zabawy mojego syneczka!!! Chcialabym tam jakos zajrzec i zobaczyc skad sie te wszystkie dziwne ksztalty mojego brzusia biara!!

mój synek znalazł sobie miejsce pod zebrami z prawej strony strasznie to przeszkadza innym razem potrafi tak kopnąć że prawie można mu nóżkę złapać

oj i zapomniałam dodać że chyba cierpi na bezsenność bo robi sobie tylko 10 min odstępy miedzy wariacjami tak samo w dzień jak i w nocy. A szaleje że aż chwilami boli. Ale chyba każda z was mi przyzna że jest to ból przyjemny i będziemy to uczucie pamietać chyba do końca życia

No czasami nie do końca jest przyjemny, ale o dziwo faktycznie lubię ten ból :laugh: a nie zapomnę za nic w świecie i jeszcze pewnie nie raz za tymi bolesnymi wybrykami zatęsknię :laugh:

Poisy to zupełnie tak samo jak u mnie też czuję go pod żebrami :) może faktycznie w takim razie się już ułożył główką do dołu bo to w sumie czas najwyższy, a to że się rozpycha w obie strony to tylko ćwczenie szpagatu ;). USG mam mieć 05.06 więc się wszystkiego dowiem :)

reklama
pamiętam jak niedawno się dowiedziałam że jestem w ciąży a tu już niedługo rodzić będę rodzić. Ten czas tak szybko minął

Do góry