reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

reklama
A nie słodzisz sobie czasami? :laugh: :laugh: ;)Ale to fajnie jak jest takie spokojne ,mój kamil taki był ,wogóle nie odczuwałam że jestem w ciąży ,za to teraz dowcip mu się wyostrzył (po tatusiu ) ,bo przecież nie powiem że po mnie :laugh: :laugh: ;D

Mój maluszek to tylko w nocy taki spokojny... albo ja tak mocno śpię, że nic nie jest w stanie mnie wybudzić :laugh:
Moja droga ja sobie wcale nie słodzę to są fakty ;D A Ty to za to skromna widzę ;D

k@siek ale wiesz co ja tez czuje malenstwo z dwoch stron ale czesto tez czuje pod zebrami zwlaszcza jak siedze, myśle ze Twój tez juz sie ulozyl glowka w dol mnie o tym musiala dzis poinformowac gin bo sama juz nie wiedzialam co on tam robi:-))

U mnie juz podobno 2 tyg temu maluszek ulozyl sie glową w dól...ale teraz coraz czesciej mam wrazenie ze sie przewrócil..i lezy sobie poziomo...jak sie wypycha to robia mi sie doslownie takie dwie duze kulki po po 2 str.pepka:)jakbym kolejny biust miala:)heheh..moze na nastepnej wizycie dowiem sie szczegolow co do jego ułozenia:)

ooo Iwonko, mi też się tak robi, ciekawe jak to się w środku układa, że takie mamy efekty?

reklama
Kasiek,moje dziecię też grzecznie w nocy spi,rozrabia ale tylko dotąd aż nie powiem mu że idziemy spać :) ciekawe czy mu tak po urodzeniu zostanie... ;) pewnie złudne nadzieje... ;D

Do góry