kurczę, mój się też przeksręcił bo wali zamiast z lewej strony i po płucach to teraz z prawej i w dole przucha, chyba też leży poprzecznie.... mi\ama nadzieję, że nie bedzie wredny i pod koniec się obróci
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja tez juz jestem spokojniejszaBrianek od powrotu ze szpitala grzecznie macha rączkami i nozkami..i to duzo czesciej niz wczesniejchyba sie wystraszyl maluszek..i teraz sie stara zeby mamusia sie nie martwila
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Moje dziecko jak ostatnio usłyszało,że tata żartuje że damy mu na imie Danut (jechalismy wtedy autem) to sprzedał w jego stronę takiego kopa,że aż mnie żebra zabolały ;D tylko czemu za głupie pomysły mojego męza mnie sie dostaje? :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Wczoraj wracaliśmy z tej komunii to mały tak mi się wcisnął w żebra że aż beczałam całą drogę,chyba jazda z wujkiem nie przypadła mu do gustu :laugh:
Witam
Mój dzidzius odkad odwrocił sie na glowke to nie daje mi spokoju jestem kopana systematycznie , rozpycha sie na wszytskie strony :-) najmniej jak leżę :-))) ale kazdy jego ruch jest dla mnie bardzo wazny bo wiem ze wszytsko z nim jest OK :-) pozdrawiam
Mój dzidzius odkad odwrocił sie na glowke to nie daje mi spokoju jestem kopana systematycznie , rozpycha sie na wszytskie strony :-) najmniej jak leżę :-))) ale kazdy jego ruch jest dla mnie bardzo wazny bo wiem ze wszytsko z nim jest OK :-) pozdrawiam
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
POISY cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią .U mnie na odwrót ,jak tylko się położe to zaczyna się hulanie przez całą noc ,także nie wiem czy lepiej spać i mieć koszmary czy też nie spać w nocy i plątać się od rana z zamkniętymi oczami :laugh: :laugh:
reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Moje słoneczko kopie o różnych porach. Chyba jeszcze się nie ułożył głowką w dół bo jak leżę na boku to czasem czuję go z lewej i prawej strony równocześnie. Jak już kiedyś pisałam grzeczny Adaś nie budzi mamusi w nocy tylko grzecznie śpi kochane dzieciątko mam nadzieję, że mu tak zostanie ;D