reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

kurczę, mój się też przeksręcił bo wali zamiast z lewej strony i po płucach to teraz z prawej i w dole przucha, chyba też leży poprzecznie.... mi\ama nadzieję, że nie bedzie wredny i pod koniec się obróci

reklama
To chyba normalne ,ze dzidzie czasem leniuchuja.Moj maly tez ostatnie 2 dni jakos lagodniej mnie traktowal i choc czulam ruchy to mnie to martwilo_Od wczoraj na szczescie dal znowu czadu ;) :laugh:

Mój dzisiaj od rana albo trenuje pajacyki (bo czuje go w 4 skrajnych miejscach na raz), albo kiedy zaczynał padac deszcz to rozkładał parasol (takie dziwne uczucie) :D

Ja tez juz jestem spokojniejsza:)Brianek od powrotu ze szpitala grzecznie macha rączkami i nozkami..i to duzo czesciej niz wczesniej:)chyba sie wystraszyl maluszek..i teraz sie stara zeby mamusia sie nie martwila:):)

Moje dziecko jak ostatnio usłyszało,że tata żartuje że damy mu na imie Danut (jechalismy wtedy autem) to sprzedał w jego stronę takiego kopa,że aż mnie żebra zabolały ;D tylko czemu za głupie pomysły mojego męza mnie sie dostaje? :laugh:

Wczoraj wracaliśmy z tej komunii to mały tak mi się wcisnął w żebra że aż beczałam całą drogę,chyba jazda z wujkiem nie przypadła mu do gustu :laugh:

Witam
Mój dzidzius odkad odwrocił sie na glowke to nie daje mi spokoju jestem kopana systematycznie , rozpycha sie na wszytskie strony :-) najmniej jak leżę :-))) ale kazdy jego ruch jest dla mnie bardzo wazny bo wiem ze wszytsko z nim jest OK :-) pozdrawiam

POISY cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią .U mnie na odwrót ,jak tylko się położe to zaczyna się hulanie przez całą noc ,także nie wiem czy lepiej spać i mieć koszmary czy też nie spać w nocy i plątać się od rana z zamkniętymi oczami :laugh: :laugh:

reklama
Moje słoneczko kopie o różnych porach. Chyba jeszcze się nie ułożył głowką w dół bo jak leżę na boku to czasem czuję go z lewej i prawej strony równocześnie. Jak już kiedyś pisałam grzeczny Adaś nie budzi mamusi w nocy tylko grzecznie śpi :) kochane dzieciątko mam nadzieję, że mu tak zostanie ;D

Do góry