reklama
Ania - czkawke latwo odroznic od normalnych ruchow, bo ruchy nie sa rytmiczne w tych samych odstepach czasowych a czkawka, jak pisze megii, jest regularna. U mnie mala ma to od czasu do czasu, ale samo przechodzi ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Już megii znalazłam,zaraz ci wyslę No ja też czuję takie delikatne pukanie w okolicy...plecowo-odbytowej więc mój mały na bank leży na głowie
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Moja glizdeczka daje czadu w różnych częściach mojego ciała, wczoraj tak mnie dziabnął w pęcherz, że myślałam że się posikam na miejscu, na żebrach też się lubi znęcać, po boczkach też kopie ale to przynajmniej nie boli.
Moje maleństwo nie ma czkawek i grzecznie w nocy śpi jeszcze ani razu mnie nie obudził kochany chłopczyk
Moje maleństwo nie ma czkawek i grzecznie w nocy śpi jeszcze ani razu mnie nie obudził kochany chłopczyk
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Musze sie was doradzic....od wczoraj wieczora...nie poczulam ani jednego ruchu maluszka....tak ok 16 17..zawsze szalal...a dzis spokoj....nic sie nie dzieje....jak myslicie...czkac dalej..czy powinnam jechac to sprawdzic do szpitala...a moze poczekac do wieczora...sama juz nie wiem...martwie sie....
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
W takim razie juz biegne do łóżka.....dzieki za rade K@siek!