To tak jak u mnie !! Moje malenstwo fika sobie gdzie popadnie i nawet lekarka nie umiala dokladnie okreslic gdzie on sie znajduje, bo co chwile jest w innym miejscu!!! W kazdym razie do spokojnych nie nalezy!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Moje dzieciątko już dawno obróciło się w dół a nawet przed czasem a tak się wypina i też myślałam że to główka a okazało się że to dupką tak wierzga :laugh: :laugh: .I też tak jak i u was nie wiem kiedy on śpi bo nawt wtedy co powinien spać razem z mamuśką to on sobie w najlepsze bryka i to czasem boleśnie hi hi hi
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Hmm, ja na 100 % dowiem sie jutro, ale mam wrazenie, ze tez sie juz obrócil w odpowiednia strone.
JA tylko sie martwie, co my bedziemy teraz ogladac jak sie Taniec z gwiazdami skonczyl - to ulubiony program mojeg Kubusia- zawsze tanczyl non stop, ze sie niezle przy tym ubawilismy )
JA tylko sie martwie, co my bedziemy teraz ogladac jak sie Taniec z gwiazdami skonczyl - to ulubiony program mojeg Kubusia- zawsze tanczyl non stop, ze sie niezle przy tym ubawilismy )
M
megii*
Gość
Mój gigulek też leży już od jakiegoś czasu gółwką w dół i bardzo często wystawia ten swój tyłeczek do głaskania
A z częstotliwością ruchów to tak jak u Leyny - limit wyczerpany w 5 minutek.
A szukałam w necie jak wygląda karta ruchów i nie mogę nigdzie znaleźc, mój ginuś kazał mi liczyc i zapisywac na normalnej kartce datę, 1-szy i 10-ty ruch. Ewulcia strzel fotkę tej karty i wstaw tu proszę.
A z częstotliwością ruchów to tak jak u Leyny - limit wyczerpany w 5 minutek.
A szukałam w necie jak wygląda karta ruchów i nie mogę nigdzie znaleźc, mój ginuś kazał mi liczyc i zapisywac na normalnej kartce datę, 1-szy i 10-ty ruch. Ewulcia strzel fotkę tej karty i wstaw tu proszę.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
megii,ja gdzieś mam taki wzór to ci wyślę w załączniku jak znajdę
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczyny za rozwianie obaw po raz kolejny!!!Co ja bym bez was zrobiła!szczegolnie Tobie KajuMaju za solidne i wyczerpujace wytlumaczenie mi sprawy z tymi ruchami!!!Co do ulozenia maluszka to jestem pewna ze nie zmienil pozycji...bo jak ma czkawke...to czuje to na samym dole brzucha...a jak sie wypina...to napewno pupka..razem z pleckami....nie sądze zeby glowka dawala taki dziwny ksztaltno i do tego jeszcze czuje czasem jak bolą mnie zebra...malemu zdazy sie kopnąc tak ze niezle boli.. :
M
megii*
Gość
Olu dziękuję.
Annu.U , kurcze nie wiem jak to ując w słowa, to coś jakby energiczne regularne wstrząsy w moim brzuszku.
Annu.U , kurcze nie wiem jak to ując w słowa, to coś jakby energiczne regularne wstrząsy w moim brzuszku.
reklama
M
megii*
Gość
No właśnie, takie pukanie regularne, dobre słowo.