reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

To tak jak u mnie !! Moje malenstwo fika sobie gdzie popadnie i nawet lekarka nie umiala dokladnie okreslic gdzie on sie znajduje, bo co chwile jest w innym miejscu!!! W kazdym razie do spokojnych nie nalezy!!!

reklama
Moje dzieciątko już dawno obróciło się w dół a nawet przed czasem a tak się wypina i też myślałam że to główka a okazało się że to dupką tak wierzga :laugh: :laugh: .I też tak jak i u was nie wiem kiedy on śpi bo nawt wtedy co powinien spać razem z mamuśką to on sobie w najlepsze bryka i to czasem boleśnie hi hi hi

Hmm, ja na 100 % dowiem sie jutro, ale mam wrazenie, ze tez sie juz obrócil w odpowiednia strone.
JA tylko sie martwie, co my bedziemy teraz ogladac jak sie Taniec z gwiazdami skonczyl - to ulubiony program mojeg Kubusia- zawsze tanczyl non stop, ze sie niezle przy tym ubawilismy :))

Mój gigulek też leży już od jakiegoś czasu gółwką w dół i bardzo często wystawia ten swój tyłeczek do głaskania :D
A z częstotliwością ruchów to tak jak u Leyny - limit wyczerpany w 5 minutek.
A szukałam w necie jak wygląda karta ruchów i nie mogę nigdzie znaleźc, mój ginuś kazał mi liczyc i zapisywac na normalnej kartce datę, 1-szy i 10-ty ruch. Ewulcia strzel fotkę tej karty i wstaw tu proszę.

Dzieki dziewczyny za rozwianie obaw po raz kolejny!!!Co ja bym bez was zrobiła!szczegolnie Tobie KajuMaju za solidne i wyczerpujace wytlumaczenie mi sprawy z tymi ruchami!!!Co do ulozenia maluszka to jestem pewna ze nie zmienil pozycji...bo jak ma czkawke...to czuje to na samym dole brzucha...a jak sie wypina...to napewno pupka..razem z pleckami....nie sądze zeby glowka dawala taki dziwny ksztalt:):)no i do tego jeszcze czuje czasem jak bolą mnie zebra...malemu zdazy sie kopnąc tak ze niezle boli.. ::)

Dziewczyny mam do Was pytanie po czym poznajecie że to czkawka bo ja już sama nie wiem ???

Olu dziękuję.
Annu.U , kurcze nie wiem jak to ując w słowa, to coś jakby energiczne regularne wstrząsy w moim brzuszku.

reklama
Do góry