reklama
ramari
Fanka BB :)
traschka masz ode mnie zakaz wchodzenia na ten wątek!!! Tylko się niepotrzebnie stresujesz, a dzidzia na tym nie korzysta. Z forum marcowego jedna z dziewczyn w drugiej ciąży nie czuła w 20tym tygodniu. Ty jesteś w 18tym, a to twoja pierwsza ciąża.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aestima - to stanowczo za wysoko jak na dzidzisia na tym etapie ciąży. Pierwsze ruchy są dużo poniżej pępka :-)A ja jak już coś czuję to w okolicy pępka właśnie. To za wyskoko na dzidzię? Macicę mam nieco ponad pępek.
traschka
Mama Marysi
traschka masz ode mnie zakaz wchodzenia na ten wątek!!! Tylko się niepotrzebnie stresujesz, a dzidzia na tym nie korzysta. Z forum marcowego jedna z dziewczyn w drugiej ciąży nie czuła w 20tym tygodniu. Ty jesteś w 18tym, a to twoja pierwsza ciąża.
Ramari, dobra nie wchodzę
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Traschka - ja też nie czuję mojej dzidzi więc się nie stresuj!!!!
pyra909
Początkująca w BB
Dziewczyny ja caly czas odczuwam takie pukniecia od srodka w rożnych miejscach ale najczęściej kolo prawego jajnika. W Wigilie jak lezalam i trzymalam rekę na brzuchu to czulam pod reką lekkie unoszenie. teraz jak przykladam reke to dzidzia nie chce juz kopac:/ to uczucie jakby lekkie skórcze mieśni. czy wy tez tak to odczuwacie?
ja lezac na plasko czuje wlasnie jak chyba macica sie rozkreca... czuje COS ale to takie jakby lekkie pobolewania, czasami cos kolo jajnika tez poczuje... ale to chyba normalne. Typowego uczucia ze to dzidzia nie czuje. Ale cos sie dzieje w podbrzuszu to napewno :-)
reklama
Witajcie czerwcowe mamuśki.
Do tej pory was tylko czytałam, przyznam że jesteście bezcennym źródłem wiedzy dla mnie jako pierworódki. Termin mam na 1 czerwca. A wczoraj poczułam pierwsze ruchy. Niesamowite uczucie.
Do tej pory was tylko czytałam, przyznam że jesteście bezcennym źródłem wiedzy dla mnie jako pierworódki. Termin mam na 1 czerwca. A wczoraj poczułam pierwsze ruchy. Niesamowite uczucie.