reklama
dziekuje Ci kochana baaaardzo, ja nic nie czuje i jestem w drugiej ciazy....pytałam lekarza o te ruchy i powiedział że w drugiej ciąży szybciej się je czuje wiec niech nie martwią się te dziewczyny które jeszcze nic nie czują
katamisz
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki a ja dzisiaj strasznie słabo czułam ruchy maleństwa...az sie zaczynałam martwic...poczułam maluszka rano jadac samochodem do pracy a pozniej nic...:-(Całe szczęście do teraz bo przed chwilką wyłożyłam sie na łóżku na wznak(tak jak nie lubi)i całe szczęście zaczeło sie maleństwo moje wiercić...Tak czy inaczej mniej intensywnie czułam dzisiaj niż zwykle... w takiej chwili chciałabym mieć podręczne domowe usg żeby sprawdzać co maluszek porabia:-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Justynka - ja też tak miałam już kilka razy :-)
hej dziewczyny ja miałam wczoraj wrażenie, że dzidziuś daje o sobie znak, nie chce się wkręcać, ale to chyba to, poczekam jeszcze, by te ruchy stały się częstsze, wtedy będę wiedziała, że to na pewno szturchaniec od mojego maleństwa
a innym mamusiom życze cierpliwości, bo ruchy już lada moment na pewno przyjdą i nie ma co się martwić :-)
a innym mamusiom życze cierpliwości, bo ruchy już lada moment na pewno przyjdą i nie ma co się martwić :-)
ja tez nie jestem pewna, ale mam wrazenie, ze od dzis wyrazniej czuje moja Matylde jak smyra w brzuszek Zjadlam rosolek, zajadlam slodyczami i po nich polozylam sie przed tv i prosze, cos zaczelo sie dziac Mam wrazenie ze to dzidzia... to musi byc dzidzia! Zobaczymy w nastepnych dniach co bedzie sie dziac :-)
reklama
traschka
Mama Marysi
Chyba i ja wreszcie coś poczułam Już wczoraj miałam wrażenie lekkiego smyrania ale nie chciałam się wkręcać. ALe dziś położyłam się na boczku i dostałam kilka leciutkich "kopniaczków":-) Mam nadzieję, że to "to"...