reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

Traschka, ale ja mówię o tych co czułam przed świętami.Teraz też nic:( MOże wtedy to nie był dzidzius? Ale się nie martwym- do 22 tyg. mamy czas.

reklama
traschka masz ode mnie zakaz wchodzenia na ten wątek!!! Tylko się niepotrzebnie stresujesz, a dzidzia na tym nie korzysta. Z forum marcowego jedna z dziewczyn w drugiej ciąży nie czuła w 20tym tygodniu. Ty jesteś w 18tym, a to twoja pierwsza ciąża.

Dziewczyny ja caly czas odczuwam takie pukniecia od srodka w rożnych miejscach ale najczęściej kolo prawego jajnika. W Wigilie jak lezalam i trzymalam rekę na brzuchu to czulam pod reką lekkie unoszenie. teraz jak przykladam reke to dzidzia nie chce juz kopac:/ to uczucie jakby lekkie skórcze mieśni. czy wy tez tak to odczuwacie?

ja lezac na plasko czuje wlasnie jak chyba macica sie rozkreca... czuje COS ale to takie jakby lekkie pobolewania, czasami cos kolo jajnika tez poczuje... ale to chyba normalne. Typowego uczucia ze to dzidzia nie czuje. Ale cos sie dzieje w podbrzuszu to napewno :-)

mój dzidek ostatnio też spokojny i nawet w nocy nie chce sie bawić.chyba mu nudno tam samemu :) ale jak tylko położe sie na tym boku co mu się nie podoba to mnie od razu kłuje mały terrorysta :)

reklama
Witajcie czerwcowe mamuśki.
Do tej pory was tylko czytałam, przyznam że jesteście bezcennym źródłem wiedzy dla mnie jako pierworódki. Termin mam na 1 czerwca. A wczoraj poczułam pierwsze ruchy. Niesamowite uczucie.

Do góry