Matko, że tym małym grzybom jeszcze chce się wiercic, przecież oni tam nie mają już miejsca AT ALL !!
My powoli zaczynamy być przerażeni tym, co to może być po porodzie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko, że tym małym grzybom jeszcze chce się wiercic, przecież oni tam nie mają już miejsca AT ALL !!
Łeeee to u nas loozik...
Wczoraj to się tak mój stary zestresował, że chciał mnie na IP wiezc bo Ola się w ogóle nie ruszała od rana.. Ale położył się koło mnie i zaczął mój brzszek całowac i mówi "córciu, proszę daj małego kopniaczka tylko, żeby tatuś był spokojny, bo tatuś cię bardzo kocha i z mamusią martwią się, więc proszę mały kopniaczek, ale tak żeby mamusię nie bolało bo ona już i tak jest wykończona no kochanie zrób to dla mamusi i tatusia" i tak z 5 minut mówił do Olci więc mała najpierw się przeciągneła skromnie a potem dała kopniaczka i zaraz drugiego, znów sie przeciągnęła i poszła dalej spac
Więc mój T na to "uffff kochana córcia, ale powiem Ci, że ja chciałbym miec ją już na zewnątrz, po pierwsze bo nie mogę się jej doczekac a po drugie już nie mogę p atrzec jak Ty się męczysz" no i kurde jak tu takiego paskuda wstrętnego dziada nie kochac?! Mężulek mój na medal