reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

Mój to dzisiaj daje do wiwatu, w nocy zresztą też. Kopie cały czas, aż mi brzuch podskakuje. Wszytko byłoby fajnie, gdyby nie to,że mam straszne bóle brzucha, a Jego podskoki wszystko potęgują :-( ehh...

reklama
Moja Julia się chyba ustawiła główką w dół, bo od wczoraj zupełnie inaczej czuję ruchy, są bardzo wysoko i czuję uderzenia w żebra. Wcześniej tak nie było, najwięcej czułam ruchów w pachwinach i na moim pęcherzu :-)
Asinka jak Cię bardzo boli skontaktuj się z lekarzem lub jedź na IP

moja tez kopie i kopie...
od paru dni zaczynam czuc sie niewygodnie, gdy kopie pod żebrami :baffled:
szczegolnie prawa strone sobie upodobala...
smiesznie bo mlody wolal lewa strone brzucha :-D

Marysia taka kapryśna...prawdziwa kobieta! Dzisiaj kopie bezustannie od 5 rano a bywają dni, że ledwo czuję cokolwiek. Nie daje to mamusi spokoju psychicznego, oj nie:)

A moja Gracja kopie szalona dzień w dzień.Mam tylko nadzieję ,że nie będzie taka szalona jak się urodzi :)

Ja ostatnio w necie gdzies wyczytałam, że dziecko takie jakie jest w brzuchu mamy od okolo 32 tyg takie bdzie po urodzeniu :p Jak wariuje to mały waryjot bedzie poza bebzem też :) Jestem ciekawa słuszności tej tezy :)

reklama
Doggi no nie kracz tak :-p
jejku az sie boje teraz :-p
synka mam taaaaaakiego spokojnego i kochanego... mloda kopie na maxa i ciagle harce wyprawia ;-) Fruciu taki w brzuniu nie byl ;-)

Do góry