reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

moj budzi sie tylko w nocy jak go przez przypadek przytłucze :) a do toalety też w razie czego cichaczem lecę i podtrzymuje brzuszek żeby się nie kolebał :) dziś za to obydwoje mamy dzień lenia...az sie rano stresowałam że mnie nie obudził i do 9 30 spaliśmy !! a normalnie budzi mnie o 7 :-) ale pogłaskałam go po śniadaniu i dał znak że wszystko ok :-)

reklama
Moj jest grzeczniutki I jesli nawet mnie w nocy kopie to tak delikatnie zeby czasami
mamy nie obudzic;-)
Coraz czesciej sni mi sie maluc. Dzisiaj mi sie snilo, ze polozylam go na noc w lozeczku. Rano wstaje I patrze a moje dziecko przykryte po sama glowe jakims kocem. Tak sie sie wystraszylam, ze sie udusilo, ze sie obudzilam zlana potem. Masakra jakas!!! Wam tez sie snia dzieciaczki?

A moja mała wczoraj się przerzuciła na drugi bok...tzn, dupkę i plecy miała po prawej, teraz ma tak samo tylko po lewej....i czułam to bardzo wyraźnie bo mnie zabolało normalnie...rany ileż ona siły musiała użyć...

Nadzieja, mojemu mężowi cały czas się sni nasz synek- pomarszczony:) Mąż tak opowiada o śnie: " on jakoś tak dziwnie wyglądał, cały taki pomarszczony, trochę jak nie człowiek. Ale i tak bardzo go kochałem". Mi się śni poród albo, że np rodzę i w trakcie porodu uświadamiam sobie, że nie mam ani jednego ubranka dla dziecka- taki głupie sny:)

mi sie jakoś tak dziwnie ułożyła,że czuję ją w prawym boku i pod lewym żebrem i jak tylko sie ruszy,to mnie wygina aż

reklama
mój maluszek tak mnie dziwnie kopie pod samym mostkiem i na żebra zachodzi że zaczynam się zastanawiać czy się czasem nie przekręcił główką w dól, noooo już czas :-)

Do góry