reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Dzastina niezły opis :biggrin2:, może jak sie Olivier urodzi to Czarek sie przy nim rozkręci :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Forever mnie też co raz boleśniej kopie, zwłaszcza w okolicy pępka i żeber

Szymek też w nocy grzecznie śpi, ale dzisiaj wyjątkowo obudził mnie o 3:50 rano i do 6:00 nie dał pospać. Wykonywał takie dziwne ruchy, jak by się rozpychał na boki więc może próbował się odwrócić główką w dół w końcu... zobaczę za tydzień na USG:D

Moja córeczka w nocy też śpi razem z mamusią.Czasem tylko jak jej nie wygodnie to przebudzi mnie łokciem lub kolanem ale za chwilę już cisza i śpi smacznie.Teraz z kolei się tłucze jak siedzę i wcinam mleczko w tubce:zawstydzona/y:

Moj synus niestety daje czadu. Jak musze w nocy isc do toalety to staram sie pomalutku i delikatnie, zeby go nie obudzic, czasami sie udaje. Najgorzej jednak, jak slubny wroci z roboty i cos chce mi jeszcze w lozku powiedziec, to mlody budzi sie natychmiast i potrafi kilka godzin sie tluc. Najczescie meczy mnie miedzy 2, a 4 rano. W tej chwili tez sie rozciaga az caly brzuch tanczy.

reklama
Do góry