reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Dzastina niezły opis :biggrin2:, może jak sie Olivier urodzi to Czarek sie przy nim rozkręci :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Forever mnie też co raz boleśniej kopie, zwłaszcza w okolicy pępka i żeber

Szymek też w nocy grzecznie śpi, ale dzisiaj wyjątkowo obudził mnie o 3:50 rano i do 6:00 nie dał pospać. Wykonywał takie dziwne ruchy, jak by się rozpychał na boki więc może próbował się odwrócić główką w dół w końcu... zobaczę za tydzień na USG:D

Moja córeczka w nocy też śpi razem z mamusią.Czasem tylko jak jej nie wygodnie to przebudzi mnie łokciem lub kolanem ale za chwilę już cisza i śpi smacznie.Teraz z kolei się tłucze jak siedzę i wcinam mleczko w tubce:zawstydzona/y:

Moj synus niestety daje czadu. Jak musze w nocy isc do toalety to staram sie pomalutku i delikatnie, zeby go nie obudzic, czasami sie udaje. Najgorzej jednak, jak slubny wroci z roboty i cos chce mi jeszcze w lozku powiedziec, to mlody budzi sie natychmiast i potrafi kilka godzin sie tluc. Najczescie meczy mnie miedzy 2, a 4 rano. W tej chwili tez sie rozciaga az caly brzuch tanczy.

reklama
Do góry