reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Dziewczyny...tak zmieniająć temat i powracając do tematu wątkowego :-) zjadlam dziś dwie porcje lodów z brzoskwiniami i wiśniami i moja JULIA rozrabia mi w brzuchu już chyba ze 4 godziny :-), cały czas mi brzuch faluje :-)

Mój ciągle faluje i nawet ostatnio przez kurtkę zimową widziałam! masakra co ten Mały wyprawia:) Czasami to mi faluje z prawej i lewej strony jednocześnie, aż się zastanwiam jak to jest możliwe, że tam mam tylko jednego szkraba!:)

A, zapomniałam napisać- ostatnio położyłam sobie porcelanowy talerzyk z ciasteczkiem na brzuchu i Mieszko tak kopnął, że on podskoczył!:) Uwielbiam te jego harce;)

To chyba bardzo aktywny tydzień, bo moja Marysia też niesamowicie szaleje. Nie kopie częściej niż wcześniej ale jej kopniaki są dużo mocniejsze. Cały brzuch podskakuje:)

a mnie już boków brakuje do spania ;-)brzuch całkowicie odpada, na prawych czy lewym boku też kiepsko bo zaraz mały kopie po tej stronie na której leżę i boję się, że chyba jest mu źle albo zaczynają boleć mnie biodra więc odwracam się na plecy z tym, że śpię na pół siedząco ze względu na kłopoty z żołądkiem i cały czas uciskam kość ogonową i jak się chcę poruszyć to bez bólu się nie odbywa. To jest straszne bo ja narzekam gorzej niż moi dziadkowie:biggrin2: :-D
A wczoraj pierwszy raz dostałam w pęcherz auć:szok: :szok: byłam w szoku, czegoś takie jeszcze nie czułam. Młody jest bardzo ruchliwy więc aż dziw, że dopiero wczoraj... :)

Wszystko co opisałas znam jak własną kieszeń :p A kopy w pęcherz, przynajmniej kilka dziennie musi byc !!

reklama
Dziewczyny...tak zmieniająć temat i powracając do tematu wątkowego :-) zjadlam dziś dwie porcje lodów z brzoskwiniami i wiśniami i moja JULIA rozrabia mi w brzuchu już chyba ze 4 godziny :-), cały czas mi brzuch faluje :-)

Tak właśnie węglowodany działają na dzieci... bzika dostają :p ale nie tylko dzieci, ja po słodkim też szaleje :p

Do góry