reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny...tak zmieniająć temat i powracając do tematu wątkowego :-) zjadlam dziś dwie porcje lodów z brzoskwiniami i wiśniami i moja JULIA rozrabia mi w brzuchu już chyba ze 4 godziny :-), cały czas mi brzuch faluje :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wczoraj widziałam przez bluzkę falujący brzuch. Po raz pierwszy aż tak.
traschka
Mama Marysi
To chyba bardzo aktywny tydzień, bo moja Marysia też niesamowicie szaleje. Nie kopie częściej niż wcześniej ale jej kopniaki są dużo mocniejsze. Cały brzuch podskakuje
a mnie już boków brakuje do spania ;-)brzuch całkowicie odpada, na prawych czy lewym boku też kiepsko bo zaraz mały kopie po tej stronie na której leżę i boję się, że chyba jest mu źle albo zaczynają boleć mnie biodra więc odwracam się na plecy z tym, że śpię na pół siedząco ze względu na kłopoty z żołądkiem i cały czas uciskam kość ogonową i jak się chcę poruszyć to bez bólu się nie odbywa. To jest straszne bo ja narzekam gorzej niż moi dziadkowie
A wczoraj pierwszy raz dostałam w pęcherz auć byłam w szoku, czegoś takie jeszcze nie czułam. Młody jest bardzo ruchliwy więc aż dziw, że dopiero wczoraj...
Wszystko co opisałas znam jak własną kieszeń A kopy w pęcherz, przynajmniej kilka dziennie musi byc !!
reklama
Dziewczyny...tak zmieniająć temat i powracając do tematu wątkowego :-) zjadlam dziś dwie porcje lodów z brzoskwiniami i wiśniami i moja JULIA rozrabia mi w brzuchu już chyba ze 4 godziny :-), cały czas mi brzuch faluje :-)
Tak właśnie węglowodany działają na dzieci... bzika dostają ale nie tylko dzieci, ja po słodkim też szaleje