reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
mój ma tryb co drugi dzień jak w jeden szaleje cały dzień od rana do wieczora to w drugi spokojniejszy :) a jak jest u was w nocy? :D

Ironia, ja nie mam pojęcia, jak jest w nocy. Ostatnio zasypiam kopana i budzę się kopana, ale sen od zawsze mam mocny i armata mnie nie obudzi, maluchowi też się to nie udaje, toteż nie mam pojęcia, co on porabia w nocy ;-)

mnie dziś w nocy dostałam sporo kopniaków - takie to moje dziecko ruchliwe - tyle, ze to strasze....wpakował się do nas w nocy i reszta licha do spania...
malutka za to w nocy spi chyba, bo ja nie czuje jej jak się budzę...rano owszem koło 7 juz kopie, i wieczorkiem też, ale w nocke nie...oby się przeniosło na jej tryb życia...

ironia ja też nie mam pojęcia co się dzieje w nocy, tak jak zołza dostaje kopniaka na dobranoc i dzien dobry, ale budzi mnie budzik, a nie maleństwo, więc ciężko mi coś powiedzieć

a mi się chyba właśnie Okruszek położył bokiem, ostatni tydzien cały czas czułam delikatne ruchy na dole, a kopniaki w żołądek, a teraz czuję ruchya bo obu stronach brzucha, szok, myślałam, że już mniej miejsca ma :)

A moja mała tak różnie.Ale ostatnio miałam takie nocki gdzie budziłam się bo tak mnie kopała...:zawstydzona/y:pózniej rzecz jasna kłopot z zaśnięciem był.Liczę, że jak się urodzi znajdzie sobie inne pory do zabawy a noc jednak będzie w większej częśći przespana:tak:Teraz też mi od samego rana tam puka-kiedy ona śpi??

Moja mała najbardziej szaleje od 23.30 - 1.00. W nocy sama się budzę po 4, 5 razy na siku i Marysia śpi. Rano też śpi, wybudza się dopiero po śniadaniu:)

A ja czasami noc przesypiam a czasami nie :) Dzisiaj około 4 mnie Hania obudziła :) chyba doszła do siebie po podróży do dziadków i sił nabrała :) No i zasnąć później nie mogłam, ale odespałam rano. Wstałam dopiero po 9.

reklama
Teraz też mi od samego rana tam puka-kiedy ona śpi??
No właśnie kiedy??? Moja momenty spokoju ma takie na max godzinę i potem znowu daje o sobie przypomnieć :) Czy to dzień czy noc... w nocy co prawda mnie nie budzi, aż tak mocno mnie nie boksuje ale jak już sama się obudzę to też od razu Ją czuję ;)

Do góry