reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Doris:-) ja też tak mam, jak chodze nic nie czuję, ale jak tylko usiąde to Ola tam jakieś salta robi !! I calusienki dzien, od 8 rano caaaały czas (z przerwami na moje chodzenie :p ) i raz kopie w podbrzuszu, innym razem cycki lataja mi, pozniej na wysokości pępka, no i żeber mi też nie oszczędza :p Czasem ma takie kopniaki, że aż zaboli... ma dziewuszka piłkarz mi rośnie :)

Doggi...to ja mam to samo tylko ze cały czas prawa górna strona i po przekątnej czasem lewa dolna. Zastanawiam się kiedy Julia śpi, albo śpi i też się kręci i kopie :-)

Ja wiem, że Olcia śpi w nocy, bardzo żadko się zdarza że się przebudze bo kopie mnie... A że ja spac chodze koło 3ciej to od 23 do 3ciej nic nie czuje, i tak jak mówiłam może ze 2 - 3 razy od kiedy ją czuje to mnie w nocy obudziło kopanie.

Dzisiaj mnie też moja dziewczynka cały dzień kopie i to w różnych miejscach w brzuchu, czasami mi wypycha brzuch tak że górka się robi. Coś maluszki nasze aktywnę są dzisiaj:-)

Poranne kopanczo mamy musi byc :) Więc moja mała, dziś się przewróciła do góry nogami... Od 8smej kopie mnie cały czas w okolicach żeber... Był moment, że moje cycki wyglądały jakby sobie tańczyły, tak ta mała złośnica kopała !! :) Gwiazda mi rośnie ;)

heeh doggi ciekawie musiało to wyglądać...ja pół nocy negocjowałam z młodym kto na której stronie śpi...co sie połozyłam to mnie kopie wiec sie przewracam na plecy a potem na drugi bok a on juz tam jest i znow kopie zeby go nie przygniatać :)

ja jak tylko się położę albo usiądę to już akcja,ale na brzuchu za długo nie uleżę,bo mi sie trudno oddycha zaraz.

reklama
justynka jak Ty leżysz na brzuchu?????????????????????????Normalnie tak całkiem płasko na brzuch się kładziesz??
Ja o spaniu na brzuchu zapomniałam jakieś 4 miesiące temu!!

Do góry