reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Moja Julcia dziś kopie mnie stale...czy ona nie śpi wcale, czuję ją jak tylko usiądę :-). Też tak macie???
Doris:-) ja też tak mam, jak chodze nic nie czuję, ale jak tylko usiąde to Ola tam jakieś salta robi !! I calusienki dzien, od 8 rano caaaały czas (z przerwami na moje chodzenie ) i raz kopie w podbrzuszu, innym razem cycki lataja mi, pozniej na wysokości pępka, no i żeber mi też nie oszczędza Czasem ma takie kopniaki, że aż zaboli... ma dziewuszka piłkarz mi rośnie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doggi...to ja mam to samo tylko ze cały czas prawa górna strona i po przekątnej czasem lewa dolna. Zastanawiam się kiedy Julia śpi, albo śpi i też się kręci i kopie :-)
Ja wiem, że Olcia śpi w nocy, bardzo żadko się zdarza że się przebudze bo kopie mnie... A że ja spac chodze koło 3ciej to od 23 do 3ciej nic nie czuje, i tak jak mówiłam może ze 2 - 3 razy od kiedy ją czuje to mnie w nocy obudziło kopanie.
Ivona83
Fanka BB :)
Dzisiaj mnie też moja dziewczynka cały dzień kopie i to w różnych miejscach w brzuchu, czasami mi wypycha brzuch tak że górka się robi. Coś maluszki nasze aktywnę są dzisiaj:-)
Poranne kopanczo mamy musi byc Więc moja mała, dziś się przewróciła do góry nogami... Od 8smej kopie mnie cały czas w okolicach żeber... Był moment, że moje cycki wyglądały jakby sobie tańczyły, tak ta mała złośnica kopała !! Gwiazda mi rośnie
heeh doggi ciekawie musiało to wyglądać...ja pół nocy negocjowałam z młodym kto na której stronie śpi...co sie połozyłam to mnie kopie wiec sie przewracam na plecy a potem na drugi bok a on juz tam jest i znow kopie zeby go nie przygniatać
reklama