Moj maly mial wczoraj szalenczy wieczor, po spokojnym dniu rozbrykal sie na dobre. Slubny byl zachwycony, caly czas trzymal rece na brzuchu i zachecal malego do jeszcze mocniejszych kopniaczkow (w koncu maly Wloch musi trenowac pilke nozna).
reklama
Olcia lubi fikac jak ja się kładę albo siadam, jak chodzę to jest spokojna... Ale jak tylko siadam zeby nóżki odpoczęły to na brzuchu fale dunaju Wczoraj mój mąż miał pierwszy raz okazję zobaczyc jeden z tych ogromnych kopniaków córeczki, kiedy to na brzuchu pojawia się na chwilę przeogromny guz, i mężulek był w ciężkim szoku, że to AŻ tak widac i czuc
Ja jestem szcześciarą jeżęli chodzi o harce małej... Ona caaały dzien lubi szpuncic, a wieczorkiem tak od 23 cisza spokoj i olcia całą noc śpi wraz z mama i tak do 8smej mam spokoj i po 8smej zaczynaja się tańce kolejne
Co do czkawki, mała miała ją wczoraj kolo 21, przez godzinkę się męczyła mała, choc dla mnie o dośc mile uczucie, jakby łaskotało
Ja jestem szcześciarą jeżęli chodzi o harce małej... Ona caaały dzien lubi szpuncic, a wieczorkiem tak od 23 cisza spokoj i olcia całą noc śpi wraz z mama i tak do 8smej mam spokoj i po 8smej zaczynaja się tańce kolejne
Co do czkawki, mała miała ją wczoraj kolo 21, przez godzinkę się męczyła mała, choc dla mnie o dośc mile uczucie, jakby łaskotało
moj tez niezle fika - aktualnie leżakuje po obiadku i juz nawet taty się nie wstydzi :-) wczoraj mąz oberwal trzy razy po uchu za podsłuchiwanie co młody robi a czkawke też ma często i to takie śmieszne wibracje ) a czesto za tym idzie kop :-)
jesli chodzi o spanie to od poczatku staram sie wczesnie kłasc i nigdy mnie w nocy nie budzil idziemy spac koło 21-22 i wstajemy koło 7,30 i koło 8 sie bawimy ))
jesli chodzi o spanie to od poczatku staram sie wczesnie kłasc i nigdy mnie w nocy nie budzil idziemy spac koło 21-22 i wstajemy koło 7,30 i koło 8 sie bawimy ))
mysia23 moja Ola to położenie zmienia KILKA razy dziennie !! Raz kopniaki w żebra, póżniej po chwili w podbrzuszu po lewej stronie, zaraz po prawej, póżniej pępkowi się obrywa... To już nie są zwykłe tańce klasyczne... Teraz to breakdance się w brzuchu zaczyna !!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tatuś Młodej gdy zwracam uwagę na podskakujący brzuch stwierdził, że Młoda kopie, gdy akurat nie patrzy w tym kierunku.
mysia23
mama dwójeczki
u mnie właśnie dłuuuugo było maleństwo ułozone jednakowo, bo jednakowe ruchy odczuwałam - po tym tak sądzęmysia23 moja Ola to położenie zmienia KILKA razy dziennie !! Raz kopniaki w żebra, póżniej po chwili w podbrzuszu po lewej stronie, zaraz po prawej, póżniej pępkowi się obrywa... To już nie są zwykłe tańce klasyczne... Teraz to breakdance się w brzuchu zaczyna !!
Nadzieja:)
Fanka BB :)
A moj maluch jest taki leniwy, ze kopie mnie jedynie w weekendy kiedy mama nie pracuje I lezy calymi dniami nie robiac zupelnie nic. W dni powszenie prawie w ogole go nie czuje.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Może się urodzi w niedzielę ;-)
reklama