reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Moja Olcia to już w tak różnych formach się ujawniała w swojej aktywności od delikatnego smyrania po serię ciosów bokserskich, i u niej wszystko zależy od dnia... A raczej mojego dnia.... Jak cały dzień siedze w domu to ona wojuje a jak mam aktywny dzień to ona caaały dzień spokojniutka i pod wieczór jak się kłade tylko własnie takie lekkie drgania czuje i potem znów śpi ;) Ale uwielbiam czuc jak mała rojbruje nawet jak kończy się to boleśnie dla mnie ale w pewien sposób słodzizna to jest :)

doggi mój maluch też długo tak reagował ale ostatnio sie rozkopał i przy tatusiu :biggrin2:

tusen ja też tak czuje wyczytałam że to moze być czkawka

Olcia kiedyś raz tylko kopnęła tatę w policzek ;) Ale to był tylko jeden jedyny raz, a teraz taka się zrobiła nieśmiała... Albo obrażona na tatę, że chce z córci zrobic księżniczkę gwiazdeczkę w różowych falbaniastych sukienkach :p

Tak to jest czkawka! Ja jak byłam ostatnio u gina, to mojej Małej się czkało... :-)
I mi potwierdził, że ma czkawke.

Dziwne- bo mają dość często... Ale to ponoć normalne! :tak:

czkawka rozwija płuca i przygotowuje do zaczerpnięcia pierwszego tchu po porodzie i jest dla maluszków bardzo pożyteczna :biggrin2:

forever_young na pewno nie dam, niuni nie dam z niej zrobic :D choc jeżeli córcia wda się w mamkę to sama nie pozwoli się tak ubierac ;)

reklama
Do góry